(foto/video) Conceptul lui Jaguar I-Pace a fost condus pentru prima dată pe drumuri publice

Conceptul viitorului crossover electric de la Jaguar – I-Pace – a fost arătat pentru prima dată lumii în toamna anului trecut, însă până în prezent maşina nu a fost văzută în acţiune.

Marca britanică a decis să-şi “corecteze greşeala” şi a scos noutatea pe drumurile publice din Londra. Locul ales pentru demonstraţiile dinamice a fost Olympic Park.

Am văzut maşina în culoarea Photon Red şi la Geneva Motor Show: GENEVA 2017: Reportaj video de la standul Jaguar

Reprezentanţii Jaguar spun că varianta de serie va fi prezentată în premieră în acest an, în timp startul vânzărilor va fi dat în a doua jumătate a lui 2018. Maşina este poziţionată de către marca britanică drept “o nouă etapă în dezvoltarea maşinilor care sunt propulsate de energie electrică”.

Vezi şi: (foto/video) Los Angeles 2016: Premieră mondială – Jaguar I-Pace Concept

Amintim că Jaguar I-Pace Concept este dotat cu o unitate de propulsie care generează 400 de cai putere şi 700 Nm de cuplu. Datorită unor acumulatori voluminoși, autonomia poate depăşi 500 de kilometri.

Jaguar mai publică şi o galerie de imagini în care prototipul poate fi văzut în detalii. De nenumărate ori constructorul a declarat că maşina de serie nu se va deosebi radical la capitolul design de concept.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/