(video) SUA: Reținere spectaculoasă a unui camionagiu, fiind folosită tehnică specială, gaz lacrimogen și un câine

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Miercuri, poliția din Texas s-a văzut nevoită să rupă cabina unui cap-tractor pentru a-l scoate afară pe șofer! S-a întâmplat după o urmărire lentă care a dus la închiderea unei autostrăzi importante de la est de Houston, timp de câteva ore în șir. Arestarea șoferului a lăsat întrebări cu privire la ceea ce i-a determinat comportamentul, dar și modul dur în care au reacționat forțele de ordine.

Un echipaj a vrut să tragă pe dreapta camionul care circula cu viteză prea mică și încurca traficul. Dar șoferul nu a vrut să oprească și a schimbat haotic benzile de mers, timp ce câțiva kilometri. Oamenii legii au oprit în cele din urmă TIR-ul cu 18 roți, folosind benzi cu cuie pentru a-i perfora anvelopele.

Văzând care e starea lucrurilor, unii oameni au fost atât de frustrați de traficul blocat, încât pur și simplu au ieșit din mașini și au început să înainteze pe jos. 

După ce mașinăria a fost oprită, timp de alte câteva ore șoferul a ignorat ordinele de a părăsi cabina, continuând să tureze motorul chiar dacă nu mai putea înainta. Chiar și atunci când a fost înconjurat de mașini și tehnică blindată, o roată a putut fi văzută continuând să se învârtească.

În cele din urmă, poliția a solicitat suportul SWAT și a folosit un vehicul asemănător unui buldozer compact pentru a deteriora cabina înainte de a trimite un câine acolo. Abia atunci s-a reușit scoaterea șoferului, în jurul orei 16:00. În imaginile surprinse de cameramani TV s-a putut vedea cum camionagiul a fost luat cu targa, având fața însângerată.

Containerul pe care camionul îl trăgea era gol, a spus șeriful local. Acum autoritățile urmează să stabilească exact motivele unui astfel de comportament în trafic.

Vezi și:

Cmentariile sunt închise