(video) “Unde te uiţi?” Cum era să-şi încheie ziua un bărbat ce conducea o autospecială cu macara

Situaţie de-a dreptul periculoasă pe strada Petricani din capitală. Un taximetrist nu s-a asigurat complet când a ieşit de pe un drum adiacent şi a fost la un pas să fie lovit de un vehicul de mare tonaj.

Conducătorul autospecialei a reuşit într-un ultim moment să evite impactul, dar a ieşit pe contrasens, acolo unde îi venea în întâmpinare maşina unde se găsea camera ce a filmat incidentul. Din fericire nu au fost careva urmări grave şi nimeni nu a avut de suferit, deşi câteva secunde de timp şi viteze de deplasare mai mari a tuturor vehiculelor din scenă puteau face diferenţa.

Foc şi pară pe cele întâmplate, camionagiul a oprit cât de repede posibil maşina, a ieşit din ea şi a strigat la şoferul cu pricina, folosind inclusiv un limbaj licenţios. Ultimul s-a făcut că nu aude, că nimic nu s-a întâmplat şi şi-a continuat drumul.

Sursă video: facebook.com/petrea.ion

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cum-un-accident-pe-strada-petricani-a-generat-ambuteiaje-imense-in-sectorul-riscani/
https://autoblog.md/video-doi-soferi-filmati-cum-incalca-cateva-reguli-pe-o-portiune-a-strazii-petricani/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/