(foto) Tuning pentru maşină de colecţie. Manhart TR 900 este un Porsche 911 GT2 RS cu 945 CP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În ceea ce privește dinamica de conducere, 911 din actuala generație 992 este, fără îndoială, vârful de gamă cu recent introdusul GT3 RS. Între timp, cei care își doresc maximul în performanță trebuie să ajungă la Turbo S. Cu toate acestea, Porsche a demonstrat deja în generațiile anterioare de modele că este posibil să fie și mai extrem și mai fascinant.

În predecesorul 991, GT2 RS a fost modelul de top foarte important. Datorită unui setup biturbo, motorul său boxer cu șase cilindri de 3.8 litri produce 700 CP și 750 Nm. Cu toate acestea, indiferent de statutul de colecție, specialiștii noștri de la Manhart Performance nu au găsit piedici în a obţine mai multă putere. Rezultatul este noul Manhart TR 900, care joacă în sfârșit în liga maşinilor super sport absolute.

Pentru a fi mai precis, un GT2 RS împreună cu două dotări suplimentare rafinate și cu preț ridicat datorită prezenței la bord a pachetelor Weissach și Clubsport au servit drept bază pentru acest vehicul excepțional, care este pe cât de fascinant, pe atât de exclusivist. După cum sugerează deja noul nume al vehiculului, performanța motorului turbo cu șase cilindri a fost din nou semnificativ crescută: până la 945 CP și un cuplu maxim de 1.050 Nm sunt acum listate în fișa de date!

Adaosul a venit în urma combinării unui ECU resetat de către Mapswitch cu un kit de performanță turbo. Ultimul este alcătuit din turbocompresoare TTH 1000 mai mari, un kit de intercooler MANHART de la CSF, care include un ventilator mai mare montat în față și un colector din aluminiu MANHART IPD. Pe partea de evacuare, au fost instalate, de asemenea, downpipes-uri sportive de la Kline Innovation (producător din România!), alături de nişte convertizoare catalitice HJS cu 200 de celule. Pentru a se potrivi cu optimizarea motorului, transmisia cu dublu ambreiaj cu şapte trepte (PDK) a primit, de asemenea, un upgrade.

Am fost reglat și șasiul, împreună cu suspensia, în timp ce sistemul de frânare cu mecanisme carbo-ceramice a rămas neschimbat, deşi sunt posibile modificări individuale, la cerere. Jantele cu spițe Y şi cu blocare centrală, din magneziu, care fac parte din pachetul Weissach, au încă finisajul standard white gold metallic pe acest TR 900 prezentat, dar la cerere poate fi adaptată orice culoare.

În ceea ce privește caroseria, acestui 911 GT2 RS i-a fost oferită o serie întreagă de atașamente de la DB Carbon realizate din material compozit din fibră de carbon de înaltă calitate. Și nu în ultimul rând, bineînțeles, nu lipsește un set de autocolante aurii peste corpul complet foliat în Midnight Dark Green, pentru a se potrivi cu finisajul jantelor. Covorașe Manhart, ca personalizare discretă pentru interior, completează proiectul TR 900.

Acest automobil din imagini se vinde chiar acum. Are 10.000 de km parcurşi şi costă 550.000 de euro. Alternativ, un GT2 RS stoc poate fi transformat similar la comandă.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise