(video) Accident pe strada Petricani. Un pilon de electricitate doborât a ricoșat într-un automobil

Accident care a dus la generarea unui ambuteiaj infernal pe strada Petricani din capitală. Din circumstanţe necunoscute deocamdată, şoferul unui camion a dat cu el într-un stâlp şi acesta a căzut pe carosabil, dar nu înainte ca să ricoşeze într-un automobil care se deplasa regulamentar.

Pilonul doborât face parte din reţeaua electrică şi astfel şi firele au căzut la pământ, încă un motiv suplimentar pentru care şoferii ar face bine să evite zona în această seară sau să găsească altă cale de acces, în caz că serviciile de intervenţie nu vor reuşi să elibereze drumul.

Potrivit informaţiilor disponibile, nimeni nu a avut de suferit. Şoferul autocamionului, în vârstă de 26 de ani, a ieșit de pe un drum adiacent și ar fi atins din greşeală pilonul. Poliţia a intervenit la faţa locului şi cercetează cazul.

Sursă video: Automobilistmd

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/