Surpriză neplăcută în vama Albiţa pentru un tânăr care utiliza prin Moldova un BMW înmatriculat în Bulgaria

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ieri, 8 octombrie, în jurul orei 11:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în România, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 31 de ani, care conducea un BMW 320d, înmatriculat în Bulgaria.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, autorităţile române de la frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că sedanul figurează ca fiind furat! Semnalarea a fost introdusă de autoritățile din Bulgaria în acest an!

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în cauză în anul 2017 de la un cetățean din Republica Moldova și că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu. A achitat pentru acesta 5.000 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismul în valoare de 10.000 de lei românești (2.000 de euro) a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Cmentariile sunt închise