(video) Patru mașini sport din filmele Transformers, din colecţia lui Michael Bay, au fost scoase la vânzare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Curated, un dealer auto din Florida, este încântat să prezinte patru automobile emblematice din franciza The Transformers.

Direct din colecția privată a lui Michael Bay, pentru prima dată în vânzare publică sunt scoase legendarele modele Chevrolet Camaro „Bumblebee” (2010), Ford Mustang „Barricade” (2016), Mercedes-Benz SLS AMG (2010) și un Lamborghini Aventador din 2014, toate folosite la filmări.

Michael Bay este unul dintre cei mai de succes regizori din punct de vedere comercial din istorie, filmele sale încasând peste 7.8 miliarde de dolari la nivel mondial. Bay este cel mai cunoscut pentru filmele de acțiune de înaltă concepție, inclusiv Armageddon, Pearl Harbor și seria de filme Transformers.

Multe dintre filmele sale notabile au prezentat celebrități importante și automobile emblematice. Prin film, Bay a creat unele dintre cele mai faimoase automobile de la Hollywood. Ambele Porsche 964 Turbo și Ferrari 550 Maranello ale lui Michael Bay au fost folosite în timpul filmărilor pentru Bad Boys și Bad Boys 2, de exemplu.

La începutul acestui an, Curated a creat un parteneriat strategic cu Alex Aievoli. Fostul prezentator de știri de divertisment, care s-a ocupat timp de mai mulţi ani de furnizarea de muscle car-uri elitei de la Hollywood, l-a prezentat celor de la Curated pe prietenul său Michael Bay. În ultimele 8 luni, Curated și Aievoli au lucrat cu Bay pentru a aduce pentru prima dată colecția personală publicului.

În fruntea acestei colecții incredibile este mașina erou din Transformers 3 „Dark Side of the Moon”, un Chevrolet Camaro din 2010, cunoscut drept „Bumblebee”. 

Această mașină unică produsă de General Motors, bazată pe un Chevrolet Camaro SS, dispune de oglinzi unice şi un aspect modificat printr-un splitter, praguri laterale, capotă, spoiler şi jante specifice, alături de multe altele pentru filmare.

Prezentat de Hasbro în numeroase modele la scară și expus la Salonul Auto Internațional de la New York din 2010, Bumblebee Camaro este una dintre cele mai emblematice mașini de film ale timpului nostru.

Inițial împrumutat de la departamentul de presă Mercedes-Benz, acest exemplar SLS AMG a fost prezentat în Transformers 3 „Dark Side of the Moon”, pe lângă faptul că a fost folosit ca mașină de presă și drept show car. 

Se crede că acest SLS AMG unic are un interior personalizat și a fost primul de acest fel livrat pe piața din SUA. Transformers SLS AMG a fost condus în special de modelul Victoria Secret, Rosie Huntington, soţia lui Jason Statham.

Reprezentată în mare măsură în filmările din Transformers „The Last Knight” a fost mașina de poliție Ford Mustang GT „Barricade” pe baza platformei S550. 

Acest Mustang personalizat din greu are corpuri de iluminat suplimentare, bare aerodinamice şi de tip ram masive, în timp ce este finisat în Deep Impact Blue peste un interior Ebony.

Supercarul final al colecției Transformers a fost construit special pentru Michael Bay de către Automobilli Lamborghini. Aventador-ul a fost produs cu ultimele 4 cifre din codul VIN – 1963 – anul înființării producătorului italian.

Finisat în Grigio Titans pentru o apariţie în Transformers 4 „Age of Extinction”, are mai puţin de 3.220 de km parcurşi și încă folie pe pragurile interioare ale uşilor.

Toate vehiculele se vând doar “la pachet” pentru 2.000.000 de dolari SUA.

Cmentariile sunt închise