(video) Lamborghini Urus s-a scumpit, dar a fost şi îmbunătățit pentru gama anului 2021

Automobili Lamborghini prezintă primul său SUV Urus în noua ediție de design – Pearl Capsule: începutul unor noi aventuri în culori și caracteristici. În acelaşi timp, aflaţi că maşina s-a scumpit, pentru unii diferenţa fiind semnificativă.

Această primă opțiune exclusivă de personalizare pentru Urus este creată de departamentul de design Centro Stile al mărcii, pentru a arăta stilul inimitabil și performanțele emoționante ale modelului. 

Exteriorul bi-ton îmbracă tradiționalele culori lucioase, aplicate în patru straturi de vopsea perlată, precum: Giallo Inti, Arancio Borealis şi Verde Mantis. Acestea sunt oferite în combinație cu un acoperiș, difuzor posterior, un spoiler pe hayon și alte detalii finisate într-un negru lucios. Terminaţiile eşapamentului de culoare gri mată sunt completate de jante de 23 inci care sunt finisate în negru lucios şi au accente în culoarea caroseriei.

Decorul interior se bazează pe o combinație unică de culori în două tonuri, prezentând tapițeria Q-Citura cu cusături în formă de hexagon, cu broderie cu logo pe scaun, plus detalii din fibră de carbon și aluminiu anodizat negru. Disponibile exclusiv cu Pearl Capsule sunt nişte scaune opţionale reglabile complet electric, acoperite cu Alcantara perforată pentru confort excepţional şi o mai bună respiraţie.

Noua opţiune Pearl Capsule este disponibilă pentru modelul Urus din gama anului 2021, alături de o gamă extinsă de culori și caracteristici. Cu peste 8.300 de exemplare livrate în toată lumea de la momentul lansării pe piaţă, cele mai populare opțiuni de culoare au fost nuanțele elegante de gri, urmate îndeaproape de galbenul iconic. 

Pe lângă echipamentele standard și opționale îmbunătățite, inclusiv cele mai cuprinzătoare sisteme de protecţie şi asistenţă ADAS din segmentul său, proprietarii de Lamborghini Urus vor putea acum să-și deblocheze personalitatea și mai mult: pot alege dintr-o paletă de culori standard actualizată și o gamă de culori speciale în continuă extindere, precum și pentru o personalizare suplimentară a interiorului oferită de Lamborghini Ad Personam.

Deschiderea unei vopsitorii dedicate în 2019, pe teritoriul fabricii din Sant’Agata Bolognese, care încorporează aplicații de referință pe bază de inteligență artificială, alături de măiestrie și tehnologii combinate, extinde potențialul și volumul pentru alegerea exclusivă a culorilor maşinilor. La fel ca noile culori perlate în nuanţe de galben, portocaliu și verde, care reflectă cererea clienților pentru exteriorul sportiv și vibrant, un nou Grigio Keres gri metalizat, dedicat pentru Urus, s-a alăturat paletei de culori elegante, împreună cu o gamă variată de culori mate – negru, gri, albastru și alb – disponibile prin Ad Personam.

Modelul Urus pregătit pentru gama anului 2021 oferă cel mai bogat nivel de echipamente standard din punct de vedere al tehnologiei, siguranței și ADAS, inclusiv până la 12 caracteristici standard diferite, plus head-up display! Îmbunătățirile notabile anunţate acum mai includ un nou design exclusiv al cheii și pachetul opțional actualizat de asistență la parcare. Intelligent Park Assist permite mașinii să se parcheze singură prin administrarea volanului, a acceleratorului și frânei, atât paralel, cât și perpendicular, doar la apăsarea unui buton. 

Printre alte opţiuni se numără şi un nou sistem audio premium Sensonum, format dintr-un amplificator de 730 W şi 17 boxe.

Şi după cum am menţionat şi în titlu, aflaţi că Lamborghini Urus s-a scumpit! Iată care este preţul de start vânzare cu amănuntul, TVA-ul fiind inclus doar în China:

Preţurile la momentul
anunţării în decembrie 2017, valabile din primăvara lui 2018
Preţurile pentru modelul din gama anului 2021
Europa171.429 euro186.134 euro
Italia168.852 euro183.385 euro
Marea Britanie131.500 lire sterline143.676 lire sterline
SUA200.000 dolari218.009 dolari
China3.130.000 yuani
(circa 393.000 euro)
2.941.120 yuani
(circa 369.250 euro,
din cauza taxelor locale mari
pentru maşinile scumpe şi cu motoare voluminoase)

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/