in , , ,

AngryAngry LOLLOL COOLCOOL

(video) Chişinău: Momentul când un vitezoman spulberă oglinda unei maşini oprite la semafor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Două camere de bord au surprins încălcarea grosolană a unui conducător de automobil marca Porsche, în preajma intersecţiei străzii Trandafirilor cu bd. Decebal. Una dintre ele se afla în maşina oprită la culoarea roşie a semaforului, cea a cărei oglindă retrovizoare a fost pur şi simplu spulberată.

Conform datelor pe care am reuşit să le obţinem de la poliţie, accidentul a fost înregistrat la ora 9:06 printr-un apel la 112. După documentarea de la faţa locului incidentului, oamenii legii au întreprins o serie de măsuri şi au reuşit la scurt timp să depisteze automobilul, însă fără conducător. Acesta fusese pur şi simplu abandonat!

Maşina sport de model Porsche Panamera GTS (în stoc produce 460 CP) a fost ridicată şi transportată la parcarea specială. Pe caz a fost iniţiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor, cât şi pentru identificarea şoferului.

Posted by Masha Bogaciova on Monday, June 28, 2021
VIDEO: facebook.com/masha.bogaciova
VIDEO: facebook.com/masha.bogaciova

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!