(foto) Cineva și le-a pus în casă? S-au furat LED-uri de pe stâlpi instalați pe centura orașului Comrat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Administrația de Stat a Drumurilor informează cu regret că pe drumul național M3, pe centura de ocolire a orașului Comrat, a fost comis un act de vandalizare. La intersecția km 0+351 și la km 8+490, accesul spre Basarabeasca, s-au furat corpurile de iluminat de tip LED de pe câțiva stâlpi de iluminare.

S-au generat deteriorări semnificative, în special la rețeaua electrică (cabluri, piloni, fundația pilonului). Însăși pilonii metalici au fost puși la pământ.

Imagini de la fața locului (centura de ocolire a or. Comrat):

ASD menționează că aceste acțiuni distructive afectează infrastructura și bunurile publice, aducând daune semnificative mobilității și siguranței cetățenilor. De asemenea, generează costuri suplimentare pentru reparația sau înlocuirea bunurilor deteriorate.

Administrația de Stat a Drumurilor condamnă ferm astfel de acte de vandalism și colaborează strâns cu poliția pentru identificarea și sancționarea persoanelor responsabile. Se face un apel către societatea civilă și instituțiile competente să se alăture eforturilor pentru a opri aceste furturi.

Protejarea infrastructurii rutiere și prevenirea acestor infracțiuni este esențială pentru a menține siguranța și integritatea rețelei de drumuri naționale.

Ciudat și revoltător este să auzim despre astfel de cazuri și în 2024…

Cmentariile sunt închise