(video) Un şofer de VW Golf din capitală vă poate ameninţa cu o sculă dacă nu-l lăsaţi să-şi facă manevrele

Furios de la început de săptămână doar? Conducătorul unui VW Golf din capitală vă poate ameninţa nu doar verbal, ci şi cu o sculă dacă nu-l lăsaţi să-şi facă manevrele aşa cum şi le doreşte. O secvenţă video care îi demonstrează acţiunile şi intenţiile a fost surprinsă de camera de bord a conducătorului auto umilit.

Din imagini observăm că ambii rulau pe strada Albişoara din Chişinău şi la un moment dat şoferul din Golf a decis să-şi schimbe direcţia de mers, deşi nu s-a asigurat până la capăt. Prin intenţia sa el practic îşi dorea să-l oblige pe conducătorul auto din spatele său să reducă viteza de mers, deşi ar fi putut face manevra fără probleme dacă ar fi accelerat pentru a ajunge mai în faţă la o distanţă sigură.

Reuşind până la final să-şi atingă scopul, la primul semafor, primul a coborât din maşină cu o sculă în mână și l-a amenințat pe cel care l-a supărat. După excesul de furie, șoferul agresiv s-a întors în mașină și și-a continuat drumul.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi: (video) Un şofer a fost scuipat şi înjosit după ce l-a antenţionat pe un altul să meargă corect

Vezi şi: (video) Rambo din Străşeni. Neînţelegeri în trafic, cu bâta, în sectorul Ciocana

Vezi şi: (video) No comment! Un şofer, vădit agresiv, se opreşte în faţa altuia şi îi urcă pe capotă

Cmentariile sunt închise