(foto) Ediţie limitată la nivel global! KIA anunţă ultimul Stinger

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

KIA a anunțat detalii despre o nouă ediție exclusivă, cu specificații de top, denumită Stinger Tribute Edition. Limitată la doar 1.000 de exemplare în întreaga lume (200 pentru Coreea de Sud), Tribute aduce un omagiu viziunii de înaltă performanță KIA și celebrează contribuția semnificativă a sedanului Stinger în cadrul mărcii de la introducerea sa în 2017, acum că producția modelului emblematic se apropie de sfârșit.

Bazându-se pe specificațiile versiunii Stinger GT cu V6 bi-turbo de 3.3 litri, ediția Stinger Tribute ridică atractivitatea estetică și natura sportivă a uimitorului sedan la un nou nivel. Pe lângă nuanța de vopsea existentă Ascot Green, clienților li se oferă posibilitatea de a alege o nouă nuanță de vopsea gri mată exclusivă – Moonscape.

Un alt element sofisticat suplimentar este finisajul negru care împodobește carcasa elegantă a oglinzilor exterioare, precum și etrierele de frână Brembo de culoare neagră și jantele expresive de 19 inchi cu finisaj negru lucios.

În interior, o colecție selectă de accente de design și materiale aduc și mai mult un plus atmosferei sportive a cabinei spațioase, infuzate cu tehnologie a modelului Stinger.

Pielea Terracotta de culoare maro, special creată, îmbogățește scaunele sport, iar atractivitatea atemporală a materialului se extinde pe volan, ornamentele fețelor de uși și mânere.

Designerii au mai aplicat un finisaj cu efect de carbon pe partea superioară a consolei și pe panourile ușilor pentru a completa noua tapiţerie. Iar o emblemă în formă de viespe recent introdusă este încorporată elegant în tetiera scaunelor. Această înfrumusețare subtilă denotă simultan numele mașinii și semnifică răspunsul ”ascuțit” al puternicului său motor V6 cu 373 CP.

Aplicarea unei plăcuțe numerotate pe pragul din partea șoferului asigură autentificarea exclusivității, confirmând faptul că doar 1.000 de unități vor fi construite la nivel global.

Conform celor mai recente informaţii din presa auto din Coreea de Sud, o nouă generaţie Stinger nu va mai exista, un succesor fiind considerat deja noul EV6 GT.

Modelul KIA Stinger este încă prezent pe kia.md, astfel că doritorii se pot interesa prin intermediul dealerului oficial dacă modelul de ediţie limitată este valabil şi pentru Republica Moldova.

În Coreea de Sud preţul de start al ultimului Stinger este de aproape 40.000 de dolari.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/