(foto) Preţul îi este absurd! În Moldova a fost scos la vânzare un nou BMW M3 G80

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Proprietarul unui BMW M3 de ultimă generaţie, înmatriculat în Republica Moldova, a decis să se despartă de el într-un mod, să spunem aşa, mai neadecvat. Îşi doreşte să încaseze încă 50% din suma pe care a achitat-o pentru a lua automobilul din showroom. E ridicol!

Acum un an, automobilul în cauză îşi aştepta clientul în salonul celor de la BMW Moldova. Avea un preţ de bază de 77.200 de euro, iar cu o serie de opţiuni, preţul total i s-a ridicat la 99.786 de euro. Acum, deţinătorul cheilor așteaptă ca cineva să-i dea 150.000 de euro!

Suma cerută este strigătoare la cer! Este mai mare decât se cere pentru acest model în ţări precum Germania, Olanda, România sau aceeași China, unde şi taxele sunt mari. Mai mult, pentru acest BMW rulat se doresc mai mulţi bani decât costă cel mai scump BMW Seria 7 de ultimă generaţie la momentul de faţă, iar dacă ar fi să mai adaugi puţin peste cinci mii de euro, îţi poţi procura un mai exclusivist BMW XM!

Să analizăm şi descrierea anunţului. Se spune că are 4.000 de km parcurşi şi o garanție specială pe termen de cinci ani, acordată în 2022, un an în care importatorul oficial şi-a marcat aniversarea de 25 de ani. Pe lângă aceste detalii aflăm că sedanul a beneficiat de un tratament complet de protecţie şi detailing, şi că i s-a mai adăugat un splitter frontal custom.

Despre alte lucruri care să motiveze milionul de lei cerut în plus nu se menţionează.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/