(foto) Al doilea nou BMW M3 Competition adus în Moldova îşi caută proprietar

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou BMW M3 Competition poate fi admirat chiar în aceste momente în showroomul BMW Moldova din Chişinău. Este al doilea automobil sport de acest gen importat în ţara noastră. Sedanul alb nu are deocamdată un proprietar.

Modelul din imagini este un BMW M3 Competition cu tracţiune exclusiv pe puntea din spate. Este pus în mişcare de un motor cu şase clindri în linie M TwinPower Turbo, de 3.0 litri. Dezvoltă 510 CP la 6.250 rpm, turaţia maximă a motorului fiind de 7.200 rpm, iar cuplul maxim de 650 Nm este disponibil între 2.750 şi 5.500 rpm.

Acceleraţia de la 0 la 100 km/h o poate realiza în 3.9 secunde, iar de la 0 la 200 km/h necesită 12.5 secunde. Viteza maximă este limitată la 250 de km/h, însă opţional poate fi mărită până la 290 km/h (o opţiune bifată pe acest exemplar)!

Printre opţiunile selectate se numără: faruri LED adaptive cu BMW Laserlight, pachet M Race Track (include frâne M carbo-ceramice; jante M din aliaj uşor cu masă redusă de 19/20 inci, îmbrăcate opţional în anvelope semi-slick; scaune-scoică M Carbon cu tetiere integrate şi tapiţerie Merino în Kyalami Orange), un pachet exterior Shadow Line lucios şi un pachet interior din fibră de carbon, printre altele.

În Republica Moldova un BMW M3 Competition costă minim 72.500 euro. Preţul exemplarului din imagini se apropie de 100.000 de euro!

Iată cum arată primul M3 G80 din Moldova:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/