(foto) Ai un Defender produs între 1994 şi 2016? Land Rover Classic introduce o serie de părţi care îl vor moderniza

Divizia Land Rover Classic introduce o serie de upgrade-uri pentru modele mai vechi Defender, prin care se oferă performanțe îmbunătățite și o mai mare agilitate, toate inspirate de exclusivul model Defender Works V8.

Noile kituri de upgrade, care reprezintă o premieră oferită de Land Rover Classic, le va permite proprietarilor de SUV-uri să-şi sporească caracteristicile modelelor în caroserii 90 și 110, dar şi derivatele acestora, construite între anii 1994 și 2016.

Vezi şi: (update/video) Noul Land Rover Defender a deschis Festivalul de Viteză de la Goodwood

Lista cuprinde în primul rând un nou set de jante din aliaj, numite Sawtooth şi care măsoară 18 inci, ce sunt compatibile şi pot fi montate pe maşinile care au apărut începând cu gama anului 1994. Mai exact cele produse după modelul cu cod VIN LA930456 în ziua de 30 aprilie 1993. 

Un Defender Suspension Upgrade Kit este valabil doar pentru maşinile produse începând cu gama anului 2007. Pachetul include o suspensie unic tunată, adaptată pentru confort și dinamică pe șosea, cu un set de arcuri revizuite, amortizoare, bare anti ruliu şi alte componente anexe din sistem.

Defender Handling Upgrade Kit poate adăuga pe aceleaşi maşini câteva componente cu care a fost dotat modelul de ediţie limitată Works V8. Printre acestea se numără discurile de frână, etrierii şi plăcuţele, jantele de 18 inci şi suspensia anterior menţionată.

Opțiunea finală și cea mai cuprinzătoare este disponibilă direct de la Land Rover Classic numai pentru modelele dotate cu motor TDCi de 2.2 litri, produse începând cu gama anului 2012.

Un Defender Classic Works Upgrade Kit include pe lângă noile jante, mecanisme de frânare şi suspensie, nişte anvelope de înaltă performanţă şi un surplus de 40 de cai putere pentru motor! Aplicat, puterea totală a motorului creşte până la 162 de CP, iar cuplul constituie 463 Nm. Şi viteza maximă se anunţă a fi crescută – la 170 de km/h.

Classic Works Upgrade Kit mai include de asemenea nişte insigne specifice pe aripile din faţă, acordarea unui certificat special de proprietate, colectarea maşinii de la client, verificarea stării de “sănătate” şi predarea automobilului înapoi cu un tur pentru proprietar prin clădirile Land Rover Classic din Marea Britanie sau din Essen, Germania.

Toate componentele au fost evaluate pe deplin la aceleași standarde ca și cele de pe modelul Defender Works V8. Testele dinamice realizate de ingineri au demonstrat că întrunesc aceleași caracteristici. Pe de altă parte, emisiile de CO2 corespund acelorași standarde comerciale EU5 N1 ca şi standardul TDCi de 2.2 litri, cu păstrarea sistemelor de control a emisiilor pe care le avea.

Clienții pot comanda noile jante din aliaj, kitul de suspensie, dar şi cel numit Handling Upgrade, de la dealerul local Land Rover, care îi va oferi şi asistenţă în montarea părţilor. Kitul de jante şi anvelope, dar şi Classic Works Upgrade Kit, pot fi cumpărate şi instalate doar la centrele Land Rover Classic sus menţionate.

Vezi şi: (foto) Jaguar Land Rover a făcut un sistem multimedia modern pentru maşini clasice

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/