(foto) Jaguar Land Rover a făcut un sistem multimedia modern pentru maşini clasice

Subdiviziunea Jaguar Land Rover Classic a introdus un nou sistem de infotainment pentru gama sa crescândă de piese și accesorii originale, oferind funcționalități moderne vehiculelor clasice.

Dispozitivul cu butoane şi ecran are un look autentic şi în acelaşi timp clasic, pentru a nu strica atmosfera în habitaclul unei maşini retro. Ceva similar a lansat şi Porsche acum câţiva ani.

Există deja pe acest model: (foto) Premieră: Cel mai puternic Land Rover Defender Works V8 va fi făcut în 150 de exemplare

Unitatea unică a sistemului clasic de infotainment în format DIN include un sistem de navigaţie care funcţionează prin satelit şi poate fi personalizat în una din cele 32 de limbi disponibile, integrare cu smartphone-ul, conectivitate Bluetooth, radio dual DAB/DAB+ digital, precum şi recepţia transmisiunilor FM/AM.

În plus pe lângă un model standard, alte patru versiuni distinctive ale sistemului vor fi oferite special, câte două, pentru autovehiculele Jaguar și Land Rover, cu o selecție de finisaje negre sau cromate pentru a se potrivi cu Jaguar-uri (XJ40, XJS şi XJ Series 3 Saloon) sau unele din aluminiu de culoare neagră sau argintie periată pentru modele Land Rover (Defender 90, Defender 110, Defender 130, Range Rover Classic (1993-1996), Discovery 1 (1994-1998) sau Freelander 1 (1997-2004)).

Sistemul multimedia este controlat prin intermediul unui ecran tactil de înaltă rezoluție, cu o diagonală de 3.5 inci, integrat între butoanele rotative și butoanele tradiționale. Pe acesta arată minunat sistemul de navigație cu hărţi ale Europei, care pot fi afişate în format 2D sau 3D, cu instrucţiuni şi o săgeată pentru afişarea direcţiei de deplasare, dar şi alerte din trafic.

Printre alte caracteristici cheie se numără:

  • Funcţionalitate de telefon, inclusiv transferul agendei telefonice prin Bluetooth, acceptă până la patru dispozitive, cu 1.250 de contacte per dispozitiv;
  • Microfon intern;
  • Un port AUX, un port USB şi un cititor de carduri SD (ultimul doar pe versiunea pentru modele Land Rover)!
  • Limbile sistemului: engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, rusă;
  • Sunt disponibile până la 32 de limbi pentru funcția de navigare;
  • Calitate superioară a sunetului de la un amplificator încorporat cu o putere de ieşire de 4 x 45 wați.

Vezi şi: (video) GENEVA 2018: Jaguar a restaurat perfect maşina bateristului trupei britanice Iron Maiden

Toate versiunile sistemului Jaguar Land Rover Classic Infotainment sunt disponibile pentru achiziționarea începând cu ziua de astăzi 7 septembrie 2018, online pe www.jaguarclassicparts.com, având un preţ de de 1.200 de lire sterline (1.335 de euro).

Un serviciu de montare poate fi asigurat de un dealer autorizat Jaguar sau Land Rover. Sistemul este posibil să se potrivească şi în alte vehicule, dar acest lucru poate necesita o soluție suplimentară de montare personalizată.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/