(video) No comment: Pe viaductul din Chișinău ar fi necesare și indicatoare 1.24.2?

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Așa o situație revoltătoare, filmată pe viaductul din Chișinău și devenită virală online.

Nu știm cine sunt acești vădit minori, cine le sunt părinții sau în care școală ar învăța și astfel o reprezintă. Însă să nu se încumete să se spună apoi că șoferii sunt vinovați de eventuale spitalizări sau înmormântări!

”Pietoni” pe viaductul din Chișinău
”Pietoni” pe viaductul din Chișinău

Cum este posibil de trecut o asemenea arteră de circulație cu ditamai opt benzi într-un asemenea mod? Cum este posibil asta în genere în 2024?

Ar fi necesare în context ca pe viaductul din Chișinău să apară și indicatoare 1.24.2? Căci de altfel, cum să fie șoferii atenți ca să nu calce astfel de ”animale sălbatice”, să ne fie iertată expresia…

VIDEO: facebook.com/nicu.tabarcea

Vezi și: (video) Momentul unui accident pe viaduct, vizavi de mall. Un utilizator de bandă dedicată s-a pomenit într-o capcană

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise