(video) Shelby American introduce noul F-150 Super Snake

Încă o premieră care a fost dezvăluită în cadrul Monterey Car Week din California este noul Shelby Super Snake pe baza noii generaţii Ford F-150. Pickup-ul va exista în cabine cu două sau patru portiere, în câte 300 de exemplare pentru tot globul pământesc!

Caracteristici cheie:

  • Sub capotă este instalat un V8 de 5.0 litri. Oferta standard este unitatea Coyote natural aspirată, care produce din fabrică 406 CP.
  • Opţional însă, pentru a fi forţat să genereze 786 CP (775 în sistem de măsurare american), practic dublu decât în stoc, se propune transferul motorului pe un compresor mecanic! S-au folosit printre altele un supercharger Whipple, un nou sistem de evacuare a gazelor de eşapament de la Borla, un sistem de alimentare cu combustibil modificat, un sistem de răcire mai performant, etc.
  • Modelul Sport, cel cu două portiere, este capabil să facă 0-97 km/h în 3.45 secunde şi exerciţiul 0-161-0 km/h în doar 8.3 secunde! Tot el are o gardă la sol mai mică şi mecanisme de frânare mai performante.
  • Alte upgrade-uri comune pentru cele două pickup-uri sunt: amortizoare reglabile FOX, noi bare anti ruliu sportive, jante de 22 de inci în anvelope stradale corespunzătoare, etc.
  • Maşina celor de la Shelby se mai distinge prin arcuri mai late la roţi, un kit special de caroserie, o capotă cu două prize de aer integrate şi autocolante specifice.
  • Pentru cabină au fost pregătite inserții din fibră de carbon, aplicaţii din aluminiu pe setul de pedale și o tapiţerie specială pentru scaune, cu cusături contrastante roşii. Interiorul mai este decorat cu autografe ale lui Carroll Shelby şi plăcuţe de identificare.

Versiunea Sport cu două portiere are la bază modelul F-150 în echipare XLT 4×4 şi costă minim 90.790 şi 98.690 de dolari pentru varianta cu motor natural aspirat şi motor supercharged respectiv. Versiunea cu patru portiere are la bază echiparea Lariat 4×4 şi costă minim 105.708 şi 113.680 de dolari respectiv.

Vezi şi: (foto) Ion Ţiriac şi-a completat colecţia de maşini cu un pick-up Ford, unul cu 755 CP

Detalii suplimentare:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/