(video) S-ar fi decis soarta tronsonului străzii 31 August în care s-a descoperit pavaj istoric

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pavajul descoperit pe strada 31 August 1989 în această primăvară ar urma să fie conservat prin transformarea zonei în una pietonală. Mai mult, perimetrul dintre străzile Mitropolit Gavriilor Bănulescu-Bodoni şi Alexandr Pușkin ar putea deveni, inclusiv, loc pentru desfășurarea de evenimente oficiale, astfel încât circulaţia în PMAN nu va mai fi necesar de suspendat. Declarații în acest sens au fost făcute de ministrul Culturii, Sergiu Prodan, într-o emisiune marca Agora.

Până în acest moment, chiar dacă nu a fost elaborată o schiță a felului în care urmează să arate tronsonul dat și să fie conservat caldarâmul, ministrul dă asigurări că discuțiile avansează și s-a ajuns la un consens cu autoritățile locale. Mai exact, reprezentanții Primăriei ar fi acceptat să continue lucrările după prezentarea și avizarea la minister a proiectului, căci de la bun început nu avea avizele și proiectul pentru acest tip de lucrări în centrul istoric.

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/