(video) Noul sedan Toyota Corolla poate fi precomandat în Moldova începând de astăzi

Începând cu ziua de astăzi, 12 februarie 2019, dealerul oficial Toyota Centru Chişinău “Continent” acceptă precomenzi pentru noua generaţie a modelului Corolla. Primele maşini vor ajunge în ţara noastră deja la sfârşitul lunii februarie.

Vezi şi: (video) Start producţie pentru noua Toyota Corolla Sedan. Când ajunge modelul şi în Republica Moldova

https://youtu.be/9yN7jvPKgKs

Amintim că modelul este construit pe baza ultimei generaţii a platformei TNGA, care se remarcă printr-un centru scăzut de greutate, ampatament extins, suspensie spate multi-link și un corp semnificativ mai ridig datorită utilizării de oţel de înaltă rezistenţă. Automobilul a devenit mai confortabil şi mai stabil în condus, iar un alt avantaj este nivelul scăzut de zgomot şi vibraţii.

Reducerea greutății generale a mașinii a crescut eficiența consumului de combustibil. Un alt criteriu benefic al platformei este capacitatea de a crește în mod semnificativ proprietățile aerodinamice ale mașinii datorită designului special al caroseriei.

Exteriorul noului sedan Toyota Corolla se face în același stil elegant și dinamic, ca şi a modelelor în caroserie hatchback şi break, însă cu mici diferenţe. Cu toate acestea, el are o individualitate pronunțată și un aspect chiar mai prestigios. Automobilul este disponibil în opt culori exterioare, iar cea specială numită Celestite Grey Metallic este făcută special pentru sedan.

Habitaclul noii generaţii Toyota Corolla Sedan are o arhitectură modernă a planşei de bord și a consolei centrale, un volan comod şi multifuncțional, un sistem multimedia cu ecran de 7 inci, scaune cu profil anatomic şi suporturi laterale, materiale de calitate mai înaltă şi altele.

Vezi şi: (video) Test Drive: Noua generație Toyota RAV4 Hybrid

Dealerul oficial anunţă că automobilul va fi disponibil cu două variante de motorizare la alegere. Clienţii vor putea opta pentru un benzinar de 1.6 litri sau o unitate de propulsie hibridă cu benzinar de 1.8 litri la bază.

Primul este din familia Valvematic şi produce 132 CP/159 Nm. Poate fi cuplat la o cutie de viteze manuală în şase rapoarte, prin intermediul căreia poate atinge o viteză maximă de 200 de km/h şi poate înregistra un consum mixt de 5.2 litri/100 km, sau la o cutie Multidrive S prin care se poate atinge o viteză maximă de 190 de km/h şi un consum mixt estimativ de 6.2 litri.

Sistemul de propulsie hibrid reîncărcabil din a patra generaţie produce în total 122 CP şi 142 Nm de cuplu. Consumul cu această motorizare poate ajunge în regim mixt chiar la 4.2 litri.

Pentru mai multe informații despre noua Toyota Corolla, inclusiv prețuri, puteţi contacta Toyota Centru Chişinău “Continent” la numărul de telefon 022 79 14 77 sau printr-o vizită pe str. Arborilor 17/1 (viaduct).

Primele noastre contacte cu noua Corolla:

Los Angeles 2018: Standul Toyota cu noile Corolla Hybrid, Prius AWD-e, RAV4, modele TRD şi altele – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

PARIS 2018: Noile Toyota RAV4, Corolla şi Camry Hybrid – Reportaj Video AutoBlog.MD

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/