(video) Un şofer, prins noaptea trecută beat criţă. A încercat să se ascundă de poliţia din Ialoveni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noaptea trecută, în jurul orei 2:30, un echipaj al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, deplasându-se pe traseu, în apropierea localității Răzeni, au observat un BMW care se deplasa haotic. Fiind somat să oprească, șoferul inițial a ignorant cerințele polițiștilor, dar în cele din urmă s-a conformat.

La volanul unității de transport s-a dovedit a fi un bărbat de 40 ani, care în urma testării cu aparatul Drager, s-a dovedit a fi în stare de ebrietate avansată. Aparatul a indicat o concentrație de alcool de 1.33 mg/l în aerul expirat.

Bărbatul a fost înlăturat imediat de la volanul mașinii, iar automobilul a fost ridicat și transportat la parcarea specială. Acum urmează a fi cercetat penal şi riscă muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Şi în context:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/