PARIS 2018: Noile Toyota RAV4, Corolla şi Camry Hybrid – Reportaj Video AutoBlog.MD

Toyota este prezentă la Salonul Auto de la Paris pentru a-şi consolida opoziţia hybrid pe piaţa europeană. Producătorul nipon pompează tehnologia în tot mai multe modele şi iată că a prezentat în premieră publică trei noutăţi pe continentul nostru, toate dispunând de aceasta.

Pentru prima dată am avut un contact cu noul RAV4, o maşină care a venit de peste ocean şi a fost prezentată aici la Paris instant cu sistem hibrid de propulsie. Cu până la 222 de CP la activ şi un sistem de tracţiune integrală sofisticat, alături alte tehnologii şi dotări foarte utile, nu sperăm, dar suntem siguri de faptul că modelul îşi va găsi foarte mulţi proprietari când va ajunge în ţara noastră.

O altă noutate este noua generaţie Corolla, anterior prezentată sub denumirea Auris, la care s-a renunţat. La standul producătorului am văzut-o atât în caroserie hatchback, cât şi break, şi ambele impresionează prin designul lor. Toyota a declarat că şi aceste modele vor avea sisteme hibride de propulsie, ba mai mult, pe unele pieţe acesta va veni standard! Voi ce v-aţi alege, un hatchback sau o utilitară cum este noul Touring Sports?

Nu în ultimul rând, la fel peste ocean prezentă anterior şi acum pe bătrânul continent, noul Camry Hybrid vine pentru a-i impresiona pe cei care doresc un sedan business cu un consum redus de combustibil şi o suspensie foarte moale. Cu siguranţă modelul va fi alegerea multor clienţi europeni.

Vezi şi: (video) Test Drive: Noua generație Toyota Camry – Premieră!

Vezi şi: (video) PARIS 2018: AutoBlog.MD este la Salonul Auto din capitala franceză! Ce am pregătit?

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA PARIS

Vezi toate detaliile despre maşinile găsite pe standul producătorului:

1. (video) PARIS 2018: Premieră europeană – Noua Toyota Corolla Hatchback & Corolla Touring Sports

2. (video) PARIS 2018: Premieră europeană – Noul Toyota RAV4 Hybrid

3. (video) PARIS 2018: Premieră europeană – Noua Toyota Camry Hybrid

4. PARIS 2018: Noua Toyota Supra se prezintă în ianuarie peste ocean. În Europa poate fi deja rezervată

5. (foto) Toyota Yaris Y20 şi Yaris GR Sport debutează la Salonul Auto de la Paris

GALERIE FOTO (sursă: Carscoops)

Cmentariile sunt închise