PARIS 2018: Noua Toyota Supra se prezintă în ianuarie peste ocean. În Europa poate fi deja rezervată

Anunţ important făcut de Toyota la Salonul Auto de la Paris împreună cu noutăţile prezentate. Începând cu data de 2 octombrie 2018, aproape orice doritor, care va reuşi, poate rezerva un exemplar al noului model Supra!

Ideea este că Toyota a deschis un formular de comandă pe unele website-uri oficiale, cum este cel german, dar nu a specificat din care alte ţări anume. De asemenea, filiala europeană a companiei a menţionat că în primul an de comercializare a modelului, doar 900 de maşini vor fi dedicate pieţei europene, 300 dintre care doar pentru Germania.

Producția noii Toyota Supra urmează să înceapă anul viitor, iar primii 900 de clienți europeni urmează să-şi primească mașinile abia la toamnă. Acest grup privilegiat de proprietari nu numai că va avea la dispoziție o mașină sport puristă, ci vor fi parte şi a noului club Supra 900.

În calitate de membri, aceștia vor avea acces la conținut exclusiv, la diverse premii și experiențe speciale în procesul de construire-livrare a coupeului, etc.

Vezi şi: (video) Întâlnire exclusivă a clubului britanic Supra. Toyota le-a arătat îndeaproape prototipul noului model

Din informaţii oficiale deja, aflăm că cea de-a cincea generație Toyota Supra are un motor pe benzină cu șase cilindri în linie, montat în față, de 3.0 litri volum, cu tracțiune spate și diferențial activ. Noul coupe cu două locuri promite o performanță de conducere extraordinară, asigurată de o distribuție a greutății echilibrată de 50:50.

Propulsorul cu un singur turbo compresor twin-scroll, cu sistem de injecţie precisă şi directă a combustibilului şi sistem de control variabil al supapelor, va putea duce rapid maşina până la o viteză de 100 de km/h, în mai puţin de 5.0 secunde.

Datorită unui cadru compozit din aluminiu și oțel, care oferă o rigiditate și o ușurință incredibilă, un centru de greutate redus și un ampatament scurt, viitorii proprietari se vor putea bucura de stabilitatea care va inspira încredere, aderență aparent nelimitată și un echilibru neutru de manevră.

Printre alte dotări se vor număra o suspensie variabilă adaptivă şi un diferenţial activ controlat electronic

 

Vezi această postare pe Instagram

 

?: @toyota.europe – A legend drifting another legend. @fredricaasbo #SupraMK5

O postare distribuită de Supra MK5 | MKV | A90 (@supramk5) pe

Pe de altă parte, unii jurnalişti au avut ocazia să testeze maşini pre-producţie camuflate în septembrie în Spania şi au declarat că maşina va produce la sigur peste 330 de CP şi peste 450 de Nm. Tracţiunea va fi strict pe puntea din spate, iar cutia de viteze e una automată cu opt trepte marca BMW.

Coupeul mai are un nivel general de rigiditate ca şi legendarul Lexus LFA, o greutate de aproximativ 1.5 tone şi va putea atinge o viteză maximă de 250+ km/h.

Filiala germană a companiei Toyota a confirmat pe pagina sa de Facebook că premiera mondială a noii generaţii Toyota Supra va avea loc în luna ianuarie a anului 2019 în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Vezi şi: (video) Premieră la Goodwood: Noua Toyota Supra şi-a făcut auzit motorul turbo

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/