(video) ARENA AUTO FEST 2023 – cum a avut loc prima ediție!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Evenimentul organizat de AutoBlog.MD în data de 24 și 25 iunie în Moldova a fost unul remarcabil, reprezentând cel mai mare eveniment auto al anului. Pe teritoriul Arenei Chișinău, peste 150 de mașini, motociclete și diverse tipuri de tehnică agricolă sau de intervenție specială au fost expuse, captivând atenția participanților. Avem acum gata să vă arătăm un rezumat video de la faţa locului.

Participanții au avut ocazia să admire o varietate impresionantă de vehicule, de la modele clasice și vintage, până la mașini de lux și electrice de ultimă generaţie. Fiecare colț al evenimentului era plin de energie și pasiune pentru mașinile și tehnologia auto.

Pe lângă expoziția de vehicule, evenimentul a inclus și diverse activități interactive pentru public. Vizitatorii au avut posibilitatea să urce în diverse autovehicule, dar şi simulatoare.

Atmosfera din cadrul evenimentului a fost una vibrantă, cu participanți entuziasmați care și-au împărtășit pasiunea pentru mașini și au avut oportunitatea să socializeze și să se conecteze cu alți entuziaști auto.

Evenimentul organizat de AutoBlog.MD în data de 24 și 25 iunie a fost o ocazie unică pentru iubitorii de mașini din Moldova de a se bucura de o expoziție impresionantă și de a experimenta într-un mod interactiv lumea auto într-un cadru plin de entuziasm și energie pozitivă.

Întreaga echipă AutoBlog.MD ține să mulțumească tuturor partenerilor care au susținut acest eveniment:

Aici poţi vedea primul nostru reportaj de după eveniment, însoţit de o amplă galerie foto.

Cmentariile sunt închise