(foto) Mii de vizitatori s-au bucurat de cea mai mare expoziție de mașini și tehnică moto! Cum a fost la ARENA AUTO FEST 2023

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

ARENA AUTO FEST 2023 – cea mai mare expoziție de mașini și tehnică moto din Moldova – a avut loc cu succes în zilele de 24 și 25 iunie, atrăgând câteva mii de entuziaști ai industriei auto atât din capitală, cât şi din regiuni.

Evenimentul, organizat de AutoBlog.MD într-o primă ediţie în incinta complexului Chişinău Arena, a fost un adevărat paradis pentru pasionații de vehicule, inclusiv cei novice sau de vârstă fragedă, oferindu-le oportunitatea de a descoperi pe loc cele mai recente tendințe naţionale, dar şi internaționale din lumea auto și moto.

În cele două zile ale evenimentului, ARENA AUTO FEST 2023 a oferit o experiență captivantă și inedită pentru toți vizitatorii săi. Spațiile expozanților erau cuprinse de mașini strălucitoare, motociclete pentru orice gust și o gamă variată de echipamente și accesorii. De la modele clasice și mașini de lux, până la vehicule electrice și motociclete de ultimă generație, fiecare expozant a adus o contribuție unică la atmosfera vibrantă a evenimentului.

Printre atracțiile principale ale expoziției s-au numărat prezentări exclusive ale unora dintre cele mai cunoscute mărci auto din Moldova, unele dintre care îşi iau un adevărat avânt. De exemplu, BMW a arătat pentru prima dată publicului larg noile X5 şi X6 facelift, perechea afişându-se în compania excentricului XM!

De asemenea, au mai avut loc demonstrații de tehnologii avansate în domeniul vehiculelor electrice, încărcării și autonomiei, una dintre companiile locale având un portofoliu generos de încărcătoare casnice, fapt care nu mai prezintă deținerea unui electromobil drept un lux sau o anxietate.

Ba mai mult, vizitatorii au avut ocazia de a face cunoștință îndeaproape cu diverse modele de mașini și motociclete și de a interacționa direct cu reprezentanții producătorilor și distribuitorilor.

Pe lângă expoziția principală, ARENA AUTO FEST 2023 a inclus și numeroase activități conexe, menite să ofere o experiență completă participanților. În cadrul evenimentului au avut loc mini concursuri, prezentări de tuning și customizare, precum și spectacole prin intermediul a două simulatoare auto, dar şi a unei intervenții de descarcerare simulate de IGSU, toate care au captivat atenția publicului cu manevre interesante şi, pentru unii, nemaivăzute.

„Suntem încântați de succesul ARENA AUTO FEST 2023 și de interesul manifestat de publicul larg. Am dorit să oferim o platformă unică în Moldova pentru pasionații de mașini și tehnică moto. Suntem mândri să spunem că am reușit să realizăm acest lucru. AUTO FEST a devenit o tradiție și ne propunem ca în viitor să aducem alte noutăți și surprize pentru entuziaștii industriei auto și moto.”

AutoBlog.MD, organizatorul evenimentului

Evenimentul a fost salutat și de către participanți, care au apreciat calitatea organizării și diversitatea ofertei expuse. Mulți dintre ei au menționat că ARENA AUTO FEST a reprezentat o oportunitate unică de a interacționa direct cu producători și distribuitori, precum și de a se familiariza cu cele mai recente tehnologii și tendințe de pe piața locală.

ARENA AUTO FEST 2023 a confirmat încă o dată faptul că industria auto și moto din Moldova este în plină dezvoltare și că există un interes constant din partea publicului pentru acest domeniu. Expoziția a demonstrat că pasiunea pentru mașini și tehnica moto reprezintă un element important al culturii autohtone și că astfel de evenimente au un impact semnificativ în promovarea și dezvoltarea acestei industrii în țară.

Organizatorii evenimentului au promis că ARENA AUTO FEST va reveni și în anii următori, aducând cu sine noi surprize și oferind o experiență inegalabilă pentru iubitorii de mașini și tehnică moto din Moldova.

Aducem pe această cale sincere mulţumiri partenerilor care ne-au susţinut, dar şi participanţilor care au dat curs invitaţiei noastre de a-şi expune propriile proiecte de suflet sau servicii. Partenerul general al evenimentului a fost Satul German, alături de care s-a creat o atmosferă inedită pentru amatorii de automobile. Alți parteneri care au susținut evenimentul sunt: Xiaomi, Raw Boost Energy, Bucovina, BT Leasing MD, TV8, Radio ZUM 1 și Auto Radio Moldova.

Până data viitoare și să ne auzim numai de bine!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise