(foto) O dovadă a infrastructurii proaste? Iată cum un camion s-a răsturnat în centrul Chişinăului

Un camion al unor muncitori, care a fost adus pe o stradă din centrul capitalei pentru a fi încărcat în el sau a descărca din el o cantitate de pământ, în urma unor săpături, s-a răsturnat pe partea-i stângă. S-a întâmplat în această dimineaţă pe una dintre străzile din sectorul Centru.

Vehiculul de mare tonaj a fost urcat pe un trotuar, cel mai probabil pentru a nu pune în dificultate traficul din zonă, însă aceasta s-a dovedit a fi o greşeală. Pământul de lângă trotuar s-a surpat şi camionul a intrat cu o roată în groapa creată. Deocamdată nu se cunoaşte dacă şoferul se afla în cabină la momentul producerii incidentului.

Cazul ar reprezenta o dovadă a infrastructurii proaste şi învechite a capitalei. Se întâmplă astfel de lucruri pentru că în urma săpăturilor, înapoi nu poate fi pusă aceeaşi cantitate de pământ, iar în timp, inclusiv din cauza umezelii, sub sol se formează deseori găuri mari. O situaţie similară se poate întâlni şi sub unele trotuare sau carosabile reabilitate prost.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-un-camion-zil-a-intrat-pe-jumatate-in-noroi-in-milestii-mici-soferul-a-fost-nevoit-sa-iasa-pe-alta-usa/

https://autoblog.md/imaginea-zilei-ce-si-a-lipit-soferul-unui-camion-zil-pe-masina-si-ii-face-pe-altii-sa-surada/

https://autoblog.md/video-drumurile-cartea-de-vizita-a-orasului-durlesti-iata-ce-a-patit-un-sofer-care-a-venit-de-peste-hotare/

Cmentariile sunt închise