(video) Noul serviciu de evacuare a maşinilor, funcţional şi pe timp de noapte! Cum au primit şoferii vestea

Începând cu ziua de luni, 28 septembrie, a început un proces de evacuare în masă a maşinilor parcare neregulamentar pe teritoriul municipiului Chişinău. Am notat anterior că acestea sunt transportate în Truşeni, dar şi despre lista de preţuri pentru toate aceste servicii.

După prima zi de acţiuni şi activităţi, aflaţi că poliţia, împreună cu noii lor “parteneri”, au lucrat şi în această noapte, dar şi dimineaţă devreme, astfel încât mai mulţi şoferi s-au trezit cu o surpriză. Ataşăm mai jos câteva imagini care au apărut pe reţelele de socializare.

În plus, mai aflaţi că noua companie care prestează aceste servicii nu foloseşte doar autospecialele cu manipulatoare despre care v-am spus anterior, ci şi unele, cel mai probabil, contractate, care ridică maşinile pe platforme printr-o metodă clasică, dar şi mai riscantă – cu nişte cabluri sau frânghii – care se întâmplă să intre în contact cu caroseria în zona aripilor.

https://www.facebook.com/100012114495728/videos/1017360495344424/

FOTO: facebook.com/Tatyana Dvorskaya

https://www.facebook.com/maxim.ciorba.7/videos/3352039468257950/

Astfel, am analizat şi reportajele video difuzate la TV în seara zilei de ieri, dar şi astăzi dimineaţă, motiv pentru care ataşăm câteva pentru ca să vedeţi şi voi reacţiile oamenilor, dar şi ale şoferilor. Mulţi văd în acest serviciu un lucru benefic, în timp ce alţii afirmă că întâi erau necesare de construit locuri de parcare, iar mai apoi de lansat operaţiunile, însă nici ei nu s-au arătat împotrivă.

Apropo, din aceste materiale mai aflaţi că: parcarea specială de la Truşeni are o capacitate de aproximativ 1.200 de locuri, şoferii sunt informaţi dacă li s-a ridicat automobilul pentru parcare neregulamentară (dacă apelează la 112 când nu văd maşina acolo unde au lăsat-o), iar în caz că se apropie de maşină, chiar în procesul de ridicare, oricum achită suma de 790 de lei (pentru cele cu o greutate de până la 3.5 tone), dar şi evident amenda pentru parcarea neregulamentară, după care i se eliberează autovehiculul din “captivitate”.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/