Şoferul din maşina de patrulare, reţinut! Cine sunt victimele tragicului accident din faţa Aeroportului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #3)


(update #2)


(update #1) Victimele tragicului accident erau soț şi soție. Potrivit rudelor, bărbatul era lector la facultatea de drept a Universității de Stat şi avea trei copii din prima căsătorie.


Angajatul INSP de la volanul mașinii de patrulare implicate în accidentul tragic de la Aeroport a fost reținut. Informația a fost confirmată în această seară de șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco, inclusiv pentru NewsMaker.

„Polițistul a fost reținut pentru 72 de ore, pentru ca măsurile procesuale să fie asigurate urgent și obiectiv, inclusiv pentru a exclude orice fel de interpretări în cadrul documentării.”

Iar pentru PRO TV, însăşi şeful IGP Viorel Cernăuțeanu a declarat că s-a deschis un dosar penal şi că rezultatul a fost negativ în urma testării alcoolscopice a polițistului.

În acelaşi timp a ieşit la iveală numele persoanelor care şi-au pierdut viaţa în acest accident nefericit. Este vorba despre Natalia și Vitalie Vrabie, confirmându-se astfel că este vorba despre un cuplu.

Profilul de Facebook al lui Vitalie arată că a fost un motociclist cu experiență și a vizitat mai multe țări cu motocicleta, chiar și încărcată cu bagaje, dar fără a suferi vreun accident.

Momentul accidentului:

Primele detalii şi imagini de după impact:

Cmentariile sunt închise