(update) Drumul spre vama Leușeni a fost deblocat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 15:15) Drumul spre vama Leușeni a fost deblocat.


(12:30) Drumul spre vama Leușeni, blocat din nou. Reacția Poliției de Frontieră

În atenția călătorilor și transportatorilor care au ales traversarea prin postul vamal Leușeni-Albița! Drumul de acces spre postul vamal Leușeni a fost blocat de la aproximativ ora 12:00. Circulația vehiculelor este imposibilă în contextul protestelor organizate de fermieri.

Joi a fost o situație similară în proximitatea PTF Leușeni, însă spre seară drumul a fost deblocat.

În acest sens, echipe ale Poliției de Frontieră sunt la fața locului, asigurând ordinea publică și securitatea în trafic.

De asemenea, au fost aduse câteva autovehicule din flota Poliției de Frontieră pentru a nu permite deplasările utilajelor spre vamă, pentru a exclude o tentativă de intrare forțată pe teritoriul punctului de trecere sau blocare a activității acestuia.

Vama Leușeni
Vama Leușeni // FOTO: Poliția de Frontieră

Pentru a evita neînțelegeri și întârzieri, vă rugăm să luați în considerare utilizarea altor puncte de trecere disponibile în zonă: PTF Sculeni, PTF Costești sau PTF Leova-Bumbăta (program de lucru 8:00-20:00).

Recomandăm ca toți participanții la trafic să fie atenți la semnalizările rutiere și să urmeze indicațiile autorităților pentru a asigura un flux cât mai sigur în trafic.

Încă o informație neoficială și de ultimă oră ar fi că s-ar intenționa și blocarea drumului de acces spre PTF Cahul-Oancea. Un grup de fermieri s-au pornit cu tractoare într-acolo, însă intenția lor finală nu este clară. Așteptăm date actualizate în acest sens.

Cmentariile sunt închise