(video) BRABUS a modificat Mercedes-Maybach GLS 600 pentru mai multă putere, mai multă piele şi maxim 300 km/h

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atelierul BRABUS a decis să aplice programul său de tuning cu 800 de cai putere şi pe modelul de lux Mercedes-Maybach GLS 600 pentru că de ce nu?

Astfel SUV-ul nu a devenit doar mai arătos, ci şi mai dinamic, deşi este un mastodont greu de 2.8 tone.

Caracteristici cheie:

  • Maşina s-a ales în primul rând cu un kit exterior aerodinamic ce cuprinde elemente din fibră de carbon. Diferite sunt barele de protecţie ce includ acum un splitter şi un difuzor de aer custom, cât şi noi corpuri de iluminat pe lângă farurile principale. Aceste elemente cheie reduc, de asemenea, forţa de ridicare a punţilor la viteze mari, ceea ce duce la o stabilitate mai mare pe viraje. Totodată, toate elementele cromate din fabrică au fost finisate în Shadow Grey.
  • Sub capotă, motorul V8 biturbo de 4.0 litri a fost modificat cu toate cele necesare, inclusiv un BRABUS PowerXtra B40S-800, pentru a produce 800 CP la 6.000 rpm şi 950 Nm de cuplu la 5.000 rpm. Cutia de viteze cu nouă trepte le schimbă automat, fie manual cu intervenții în acest sens din partea şoferului.
  • Cu noile forţe poate realiza 0-100 km/h în 4.5 secunde şi atinge o viteză maximă limitată electronic la 300 km/h (pentru comparaţie GLS 63 modificat de BRABUS poate atinge maxim 280 de km/h)!
  • Exemplarul din imagini stă pe nişte roţi cu jante forjate Monoblock M “PLATINUM EDITION” de tocmai 24 de inci, care mai sunt şi finisate în nuanţa Shadow Chrome (anvelopele sunt de la Continental de înaltă performanţă, în mărimi de 295/35 R 24 pe faţă şi de 335/30 R 24 pe spate).
  • În plus, un modul special pentru suspensie îi poate micşora garda la sol cu 25 de mm, iar noul eşapament sport din oţel inoxidabil şi cu terminaţii negre mate are un sistem de management activ al sunetului generat, controlat printr-un buton de la interior.
  • Pentru interior s-a aplicat programul BRABUS Masterpiece personalizat, complet lucrat manual, special pentru acest nou model, pentru a-i spori eleganța generoasă. Rafinat până la ultimul detaliu, designul izbitor din piele Leonis-Orange impresionează prin finisajul său imaculat, completat cu matlasarea specială BRABUS Dual Cube aplicată cu mare precizie peste tot în cabină, inclusiv pentru scaune, trim şi compartimentele unde ocupanţii îşi ţin picioarele.
  • În partea posterioară a habitaclului se află două scaune individuale de primă clasă, cu numeroase funcții de confort, cum ar fi reglarea multi-contur, memorie, ventilare şi încălzire.
  • Pentru a completa și mai mult flerul său sportiv și elegant, acest concept interior unic dispune și de o gamă de elemente din carbon cu textură expusă la vedere, elemente din aluminiu de exemplu pentru pedale, dar şi unele din oţel inoxidabil pentru aceleași plăcuţe iluminate cu logoul BRABUS din pragurile interioare.
  • Noul BRABUS 800 pe bază de Mercedes-Maybach GLS 600 joacă într-o ligă proprie, putând fi configurat individual în fiecare detaliu. De la schema de culori a caroseriei și a interiorului până la cele mai fine elemente de topstitching și matlasare. Limitele sunt doar în imaginaţia clientului.

Maşina în cauză se vinde chiar acum! Costă 355.518 fără TVA sau tocmai 423.066 de euro cu TVA-ul german inclus.

Vezi şi:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/