(video) BRABUS a preparat noile Mercedes-AMG GLE 63 S și GLS 63 după rețeta deja tradițională

Acum câteva zile BRABUS ne-a prezentat modelul actualizat Mercedes-AMG E 63 S cu 800 de CP și iată că deja s-au anunțat alte două produse. Noile Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ și GLS 63 4MATIC+ au fost preparate după aceeași rețetă.

Caracteristici cheie:

  • Este important! Pentru lucrările făcute se oferă o garanţie de trei ani sau 100.000 de km parcurşi.
  • Pentru ca modelele să ajungă la înălțimea denumirii BRABUS 800, au fost dezvoltate noi turbocompresoare de înaltă performanță special configurate, care dispun de o compresoare mai mari în dimensiuni, precum și de un ansamblu de miez modificat cu rulmenți axiale ranforsați. Acestea produc o presiune maximă de 1.6 bari.
  • În plus, modulul BRABUS PowerXtra plug-and-play este conectat la sistemul electronic de management al motorului. Această unitate auxiliară de control introduce cartografiere specială pentru injecție, aprindere și creșterea controlului presiunii.
  • Pentru a alimenta motorul cu suficient aer au fost dezvoltate și integrate prize speciale de de carbon în grila radiatorului, din stânga și din dreapta. Cele două dungi-semnătură verticale roşii sunt finisate în exact aceeași culoare ca și cea a capacului caracteristic al motorului.
  • Kitul de performanță BRABUS B40S-800 a fost dezvoltat și testat atât pe standuri dinamometrice de ultimă generație, cât şi în condiţii reale pe drumuri.
  • După conversie, motorul de pe modele produce suplimentar 188 CP şi 150 Nm pentru un total de 800 CP la 5.900 rpm şi 1.000 Nm de cuplu disponibil de la 3.500 rpm.
  • Modificările se pot aplica şi pe GLE 63 S 4MATIC+ Coupe! Maşinile pot face 0-100 km/h în 3.4 secunde, viteza maximă fiind limitată electronic la 280 de km/h. GLS-ul de 2.6 tone face sprintul în 3.8 secunde și atinge maxim la fel 280 de km/h.
  • Treptele cutiei de viteze se pot comuta automat sau manual prin intermediul a noi padele din aluminiu BRABUS RACE din spatele volanului.
  • Clienţii care doresc să dezactiveze permanent sistemul standard de oprire-pornire automată a motorului pot comanda sistemul BRABUS Start-Stop Memory. Sistemul controlat printr-un buton identifică cea mai recentă stare și stochează această setare în memorie până când este reactivată manual.
  • Se mai pune la dispoziţie un nou eşapament de înaltă performanţă din oţel inoxidabil, cu patru terminaţii din titan de 90 mm, acoperite cu fibră de carbon. Acesta include supape active şi moduri care modifică tonalitatea sunetului generat. Terminațiile de eșapament pot fi combinate în cazul lui GLS și cu eșapamentul din fabrică.
  • Automobilul mai este dotat cu un kit exterior aerodinamic ce include bare de protecţie modificate cu aplicaţii din fibră de carbon, cu finisaj lucios sau mat la alegere. Spoilerul de acoperiș este şi generator de forţă de apăsare suplimentară.
  • Evident nu se poate fără niște jante frumoase pe aceste modele, disponibile în dimensiuni de 21-24 de inci. Cele din imagini sunt cele mai exclusive, forjate – BRABUS Monoblock Z “PLATINUM EDITION” de 24 inci, cu inserţii roşii contrastante. Anvelopele cu profil redus măsoară 295/30 R24. Pe GLS stau unele forjate BRABUS Monoblock M “PLATINUM EDITION” de 24 inci, în anvelope 295/35 R24.
  • Opţional se poate comanda un BRABUS Sports Unit pentru suspensia pneumatică standard. Acest modul poate micşora garda la sol cu până la 25 de mm în funcţie de modul Comfort, Sport sau Sport+ ales.
  • Interiorul se schimbă complet cu ajutorul tapiţeriei de calitate superioară, din piele Mastik sau Alcantara, pe care o face BRABUS in-house. Orice culoare este disponibilă la alegere şi orice dorinţă în materie de trim, inclusiv pentru alte suprafețe și tavan. Printre altele se pot comanda praguri iluminate custom, aplicaţii pe pedale, inserţii din carbon sau lemn scump, etc.

Mașinile din imagini se vând pe site-ul oficial BRABUS. GLE 63 S costă 299.005 euro cu TVA german inclus sau 251.265 euro în caz de export, iar GLS 63 costă 308.968 euro cu TVA german inclus sau 259.690 de euro în caz de export.

Vezi şi: (video) BRABUS începe să modifice noul S-Class! Maşina din imagini costă practic 300.000 de euro

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/