(video) Lupul în piele de oaie. BRABUS dezvăluie noul supercar bazat pe Mercedes-AMG E 63 S

Atelierul BRABUS prezintă modelul actualizat al supercarului bazat pe sedanul Mercedes-AMG E 63 S facelift. Specialiştii din Bottrop spun că maşina este un adevărat lup în piele de oaie.

Caracteristici cheie:

 • Este important! Pentru lucrările făcute se oferă o garanţie de trei ani sau 100.000 de km parcurşi.
 • Pentru ca modelul să ajungă la înălțimea denumirii BRABUS 800, au fost dezvoltate noi turbocompresoare de înaltă performanță special configurate, care dispun de o compresoare mai mari în dimensiuni, precum și de un ansamblu de miez modificat cu rulmenți axiale ranforsați. Acestea produc o presiune maximă de 1.6 bari.
 • În plus, modulul BRABUS PowerXtra plug-and-play este conectat la sistemul electronic de management al motorului. Această unitate auxiliară de control introduce cartografiere specială pentru injecție, aprindere și creșterea controlului presiunii.
 • Pentru a alimenta motorul cu suficient aer au fost dezvoltate și integrate prize speciale de de carbon în grila radiatorului, din stânga și din dreapta. Cele două dungi-semnătură verticale roşii sunt finisate în exact aceeași culoare ca și cea a capacului caracteristic al motorului.
 • Kitul de performanță BRABUS B40S-800 a fost dezvoltat și testat atât pe standuri dinamometrice de ultimă generație, cât şi în condiţii reale pe drumuri.
 • După conversie, motorul produce suplimentar 188 CP şi 150 Nm pentru un total de 800 CP la 6.600 rpm şi 1.000 Nm de cuplu disponibil de la 3.600 rpm.
 • Modificările se pot aplica şi în cazul break-ului (!), astfel că BRABUS 800 este unul dintre cele mai puternice sedanuri și break-uri din lume. Maşinile pot face 0-100 km/h în 3.0 şi 3.1 secunde respectiv, viteza maximă fiind limitată electronic la 300 de km/h.
 • Clienţii care doresc să dezactiveze permanent sistemul standard de oprire-pornire automată a motorului pot comanda sistemul BRABUS Start-Stop Memory. Sistemul controlat printr-un buton identifică cea mai recentă stare și stochează această setare în memorie până când este reactivată manual.
 • Se mai pune la dispoziţie un nou eşapament de înaltă performanţă din oţel inoxidabil, cu patru terminaţii acoperite cu fibră de carbon. Acesta include supape active şi moduri care modifică tonalitatea sunetului generat.
 • Automobilul mai este dotat cu un kit exterior aerodinamic ce include bare de protecţie modificate cu aplicaţii din fibră de carbon, cu finisaj lucios sau mat la alegere. Micul spoiler de pe capacul portbagajului este şi generator de forţă de apăsare suplimentară.
 • Evident nu se poate fără o pereche de jante frumoase pe acest model. Cele din imagini sunt unele forjate BRABUS Monoblock “PLATINUM EDITION” Z de 21 inci, cu inserţii roşii contrastante. Mai sunt disponibile şi alte modele în mărimi de până la 21 de inci.
 • Opţional se poate comanda un BRABUS Sports Unit pentru suspensia pneumatică standard. Acest modul poate micşora garda la sol cu 10-20 mm în funcţie de modul Comfort, Sport sau Sport+ ales.
 • Interiorul se schimbă complet cu ajutorul tapiţeriei de calitate superioară pe care o face BRABUS in-house. Orice culoare este disponibilă la alegere şi orice dorinţă în materie de trim. Printre altele se pot comanda praguri iluminate custom, aplicaţii pe pedale, inserţii din carbon, etc.

Sedanul din imagini se vinde pe site-ul oficial BRABUS. Costă 254.349,41 de euro cu TVA german inclus! Este valabil şi un BRABUS 700 (700 CP/950 Nm) ceva mai accesibil – 198.369,43 euro cu TVA inclus (ori poate fi mai ieftin dacă se exportă).

Vezi şi: (video) BRABUS începe să modifice noul S-Class! Maşina din imagini costă practic 300.000 de euro

Cmentariile sunt închise