(video) ABT Sportsline propune 530 CP şi un bodykit actualizat pentru noul Audi RS 4 facelift

Noi opţiuni de la ABT Sportsline pentru modelul Audi RS 4 facelift. Datorită ABT Power, modelul a atins recent înălțimi noi. În ciuda modernizării performanței de la 450 CP la 510 CP, cea maximă este încă de atins. Aceasta este livrată de ABT Power S ca o nouă opțiune suplimentară.

Efectul unității de control de înaltă tehnologie ABT Engine Control (AEC) este combinat cu un kit suplimentar de răcire cu apă și o conductă de admisie de aer custom. Rezultatul este de 530 CP și 680 Nm în comparație cu modelul standard, acesta însemnând un impuls de 80 CP și 80 Nm. În plus, este disponibil și un intercooler opțional.

Timpul de acceleraţie 0-100 km/h a fost redus de la 4.1 la 3.8 secunde, în timp ce viteza maximă a rămas limitată la 250 sau 280 km/h după cum este setat din uzină.

Cei care doresc să schimbe vizual maşina, la exterior, vor fi încântați de noile ABT Aero Components care au fost pregătite. Cel mai mare tuner de vehicule Audi și VW din lume oferă, de exemplu, nişte prize de aer pe aripile faţă pentru ventilarea roţilor, cu inserţii din fibră de carbon. Compania bavareză oferă și un spoiler spate din fibră de carbon cu finisaj lucios.

Mai mult, mai jos, motorul poate fi conectat la un nou sistem de evacuare din oțel inoxidabil. Alături de experiența acustică, o îmbunătățire estetică a vehiculului îl așteaptă pe client: pentru aceasta, ABT Sportsline instalează un total de patru terminaţii cu un diametru de 102 mm fiecare şi acoperite cu fibră de carbon.

În ceea jantele din aliaj, trebuie menționat un trio atractiv: modelele ABT DR și FR sunt disponibile în format de 20 inci și în finisare mystic black. Alternativ, modelul GR este disponibil într-un negru lucios sau negru mat, în format de 20 sau 21 inci.

Dinamica unui vehicul nu este afișată numai în puterea motorului, aspect și acustică. Prin urmare, ca o altă opţiune, ABT Sportsline oferă atât o suspensie reglabilă pe înălțime (-40 mm), cât și, alternativ, arcuri de suspensie reglabile în înălțime. Ambele pot fi combinate cu nişte bare anti ruliu marca ABT pentru punțile față și spate, la cerere.

O mulțime de opțiuni noi, perfect potrivite pentru interiorul noului Audi RS 4 facelift, completează portofoliul de produse ABT Sportsline. Alături de noul buton de pornire-oprire a motorului, există și un cadru pentru scaune din fibră de carbon, dar şi inserţii din acelaşi material pe planşa de bord. Alte opțiuni impresionante includ un capac pentru levierul cutiei de viteze, proiectoare de lumină la intrarea în maşină sau un capac complet din fibră de carbon pentru spatele scaunelor faţă. Iar noul finisaj din piele și carbon pentru volan face și mai distractiv feeling-ul manevrelor precise.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Vezi şi:

(video) Unul din cele 50 de ABT Audi RS4-R a ajuns temporar în garajul poliţiei germane

(foto) Noile Audi S4 TDI facelift şi S6 TDI au primit de la ABT câte 384 de CP şi 760 Nm de cuplu

(video) Ediţie specială şi limitată, cu până la 530 de CP. ABT RS4+ va fi expus public la Geneva

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/