Rezultatele concursului AutoBlog.MD: Cum a fost apreciată grila noului BMW Seria 4 de cititori şi cine a câştigat premiul

Acum câteva ore, în acelaşi timp cu publicarea articolului cu toate detaliile despre noua generaţie BMW Seria 4 Coupe, am anunţat un mic concurs în colaborare cu BMW Moldova, în care v-am îndemnat pe voi, cititorii noştri din Republica Moldova, să apreciați grila de radiator cu design nou pe care a primit-o maşina. Şi iată rezultatele!

Întâi de toate, trebuie să amintim care au fost condiţiile simple ale concursului: votul pe site, urmat de un share al articolului pe pagina personală de Facebook (postare publică), dând şi un tag la pagina AutoBlog.MD!

Aşadar, din câteva se pare, moldovenilor le place noua grilă de radiator montată pe coupeul sportiv! În total la vot au participat 293 de cititori, dintre care 181 sau 62% au spus că le place noul look, în timp ce restul 112 sau 38% au dat de înţeles că nu văd nimic frumos.

Apropo, iată care au fost şi reacţiile oamenilor la ştirea despre noul BMW Seria 4 Coupe:

Dintre toţi participanţii, am constatat, în baza datelor postărilor de pe pagina AutoBlog.MD şi Autostrada.MD, ce pot fi văzute publice, că au îndeplinit întocmai condiţiile concursului doar cinci cititori fideli. Şi câştigător este:

Aşteptăm ca persoana câştigătoare să ne contacteze pentru a-i oferi detalii despre cum poate ridica premiul promis şi anume: un rucsac din gama de accesorii originale BMW.

Mulţumim tuturor celor care şi-au exprimat votul şi au participat în concurs. Staţi aproape pentru că urmează şi altele!

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise