(video) Lewis Hamilton a devenit deținătorul celor mai multe victorii din toată istoria Formula 1

Pentru cine nu a înţeles posterul pe care l-am publicat ieri pe canalul nostru de Telegram, aflaţi că pilotul britanic Lewis Hamilton, membru al echipei Mercedes-AMG Petronas F1, a câştigat duminică Marele Premiu al Portugaliei, etapa a 12-a a Campionatului Mondial, pe circuitul de la Algarve, Portimao.

Hamilton a devenit astfel oficial pilotul cu cele mai multe curse câştigate în istoria Formula 1 – 92 – depăşind recordul de 91 de victorii deţinut anterior de germanul Michael Schumacher.

Pornit din pole position, Hamilton, campionul mondial en titre, i-a depăşit pe coechipierul său, finlandezul Valtteri Bottas şi pe olandezul Max Verstappen. Britanicul a avut al 9-lea pole position al sezonului şi al 97-lea al carierei.

Vezi cum Carlos Sainz a urcat pentru un moment pe prima poziţie, dar şi startul lui Ice Man, printre alte momente interesante, în clipul de mai jos.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Iată şi reacţiile lui Hamilton imediat după ce a trecut linia de finiş:

Cmentariile sunt închise

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/