(video) Ediţie specială şi limitată, cu până la 530 de CP. ABT RS4+ va fi expus public la Geneva

După cererea pentru modelul RS4-R, care a fost limitat la doar 50 de unități, cu mult depășind oferta, atelierul ABT a decis să lanseze o nouă ediţie limitată numită RS4+, cel puțin la fel de atractivă ca RS4-R, pentru cei care au rămas cu mâna goală anterior.

Ediția, care este, de asemenea, limitată la 50 de maşini Audi RS 4 Avant modificate, pot fi savurate cu toate simțurile. Creșterea obligatorie a performanței oferă o presiune plăcută în scaune, sistemul de amortizare a sunetului eșapamentului a fost făcută pentru unul adecvat, jantele și părţile aerodinamice pentru aspectul sportiv-agresiv și interiorul individual ABT pentru factorul de confort. O combinație de succes care face inimile să bată mai repede.

Programul de tuning pentru acest break sport prevede o mărire a puterii printr-un modul ABT Engine Control (AEC). Creşterea constituie 60 de CP şi 80 de Nm, până la 510 CP şi 680 de CP respectiv. Potrivit informaţiilor, timpul de acceleraţie de pe loc şi până la 100 de km/h a scăzut de la 4.1 la 3.9 secunde, iar viteza maximă a crescut de la 250 la 280 de km/h.

Opţional se poate opta pentru o mai mare creştere a caracteristicilor, de până la 530 de CP şi 690 Nm de cuplu. În acest caz, timpul de acceleraţie coboară la 3.8 secunde, însă cu RS4-R, model care are standard astfel de cifre, unii jurnalişti au reuşit să atingă şi 3.4 secunde cu maşina.

Kitul opţional se numeşte ABT Power S şi mai include un radiator cu apă adiţional, eşapament sport şi o pompă de circulaţie. Costă alţi 4.490 de euro cu instalare şi TVA inclus.

La exterior, pe lângă un kit aerodinamic nou cu elemente şi inserţii din fibră de carbon, se oferă şi un set de jante din aliaj ABT SPORT GR de 20 de inci, vopsite într-o culoare neagră lucioasă, cu anvelope de performanţă la pachet. Opţional se oferă seturi de roţi cu jante de 21 de inci (1.350 de euro) sau jante Aero de 21 de inci (6.890 de euro setul) ca şi în imaginile video de mai jos.

Automobilul stă acum mai aproape de carosabil datorită unei suspensii modificate. A primit noi arcuri ce pot fi reglate în înălţime şi nişte bare anti ruliu sport. La fel opţional poate fi comandată o suspensie cu gardă la sol reglabilă, pentru alţi 1.590 de euro.

În partea posterioară, la vedere, stau frumos aranjate noi terminaţii ale eşapamentului. Sunt patru cu diametru de 102 mm fiecare, acoperite cu fibră de carbon. Apropo, pentru alţi 1.325 de euro, ABT propune şi prize de aer pentru arcurile roţilor.

Caracteristicile interioare, de exemplu, includ: o insignă cu numărul vehiculului, câte un proiector integrat în uşi care arată sigla RS4+ pe pământ la deschiderea acestora, praguri cu logo RS4+, buton pornire/oprire motor ABT, covoraşe noi cu logo RS4+, tapiţerie individuală pentru scaune cu logo RS4+ şi logo ABT pe tetiere, un levier acoperit cu fibră de carbon.

Mai multă individualizare este posibilă prin: volan acoperit cu piele şi fibră de carbon (1.915 de euro), inserţii din carbon pe bord (1.052,50 de euro), inserţii din carbon pe scaune (1.177,50 de euro) sau carcase din carbon pentru scaune (2.790,60 de euro).

Preţul de start în Germania al unui Audi RS 4 Avant obişnuit este de 79.800 de euro. Costul programului RS4+ este de 28.900 de euro plus alţi 3.090 de euro pentru instalare.

Automobilul va putea fi explorat la standul atelierului de la Salonul Auto de la Geneva. Alături va fi: (foto) ABT Sportsline vine la Salonul Auto de la Geneva cu primul program de tuning pentru noul A6 Avant

GALERIE FOTO (surse: ABT, Auditography)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/