(foto) Copia chineză a lui Porsche Macan va fi disponibilă într-o versiune pentru femei

Compania chineză Zotye se pregăteşte pentru a lansa pe piaţa locală o versiune mai specială a crossoverului său SR9, cunoscut deja în întreaga lume drept o copie a modelului Porsche Macan.

Noua versiune va fi dedicată în exclusivitate doar femeilor şi se va deosebi în primul rând printr-o culoare excentrică a caroseriei – roz!

Primele imagini cu maşina au fost dezvăluite la începutul lunii martie, însă cel mai recent chinezii ne-au arătat puţin habitaclul.

Interiorul de asemenea este decorat cu inserţii de culoare roză în pereche cu un alb. Roză este planşa de bord, mânerele uşilor, inserţii de pe uşi, consolă şi tunel central. Chiar şi levierul cutiei de viteze este roz!

Vezi şi: Accidentul zilei: Copia lui Porsche Macan a intrat într-un Porsche Cayenne autentic

Fiecare proprietară îşi va putea comanda pentru a fi cusute iniţialele numelui şi prenumelui pe tetiere (exemplu în imagini).

Crossoverul este dotat cu un propulsor turbo pe benzină de 2.0 litri care produce 190 de cai putere, cuplat la o transmisie robotizată cu şase trepte şi două ambreiaje. Tracţiune este doar pe puntea din faţă.

Vezi şi: (foto) Cum în China, pentru doar 19 dolari, dintr-un crossover ieftin se poate face un Porsche

Maşina mai are un sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, sistem de supraveghere a unghiurilor moarte şi de avertizare a ieşirii din bandă, sistem de acces şi de pornire a motorului fără cheie, sistem multimedia cu ecran tactil, etc.

Se aşteaptă ca preţul de start al unei astfel de versiuni va fi de 24.600 de euro.

Cmentariile sunt închise