(video) Noul Cadillac Escalade va fi prima maşină cu un ecran OLED curbat de peste 38 inci şi o rezoluţie 8K combinată

(update 18.12.2019) Cadillac anunţă oficial că noul său SUV de top – Escalade – se va deosebi de concurenţi prin prezenţa la bord a primului ecran OLED curbat din industrie cu diagonală totală combinată de peste 38 de inci (96,52 cm).

Şi cu o densitate de pixeli care va fi de două ori mai mare decât cea a unui televizor 4K, această tehnologie va permite afişarea de imagini de calitate înaltă, în nuanţe negre perfecte și în cea mai mare gamă de culori disponibile în industria auto.

Noua generaţie Cadillac Escalade va fi dezvăluită în ziua de 4 februarie 2020 în Los Angeles, în aceeași săptămână în care va avea loc a 92-a gală a decernării premiilor Oscar.


(12.12.2019) Noul Cadillac Escalade este gata să ţină piept concurenţei din partea lui BMW X7. Primele imagini

Practic imediat după prezentarea noilor Chevrolet Suburban şi Tahoe, în spaţiul virtual au apărut primele imagini cu noua generaţie a SUV-ului premium american Cadillac Escalade.

Din câte se pare, modelul nu va mai avea nişte faruri aranjate vertical, iar contururile caroseriei comune cu cele două produse făcute sub supravegherea General Motors vor deveni mai netede.

Astfel mai arată Cadillac Escalade în prezent

Spre deosebire de noile Suburban şi Tahoe prezentate în ajun, Cadillac se va diferenţia la exterior doar prin partea frontală şi posterioară. Grila radiatorului impunătoare sub forma unui scut va fi păstrată, însă în loc de lamele orizontale va avea o textură similară cu cea de pe noul XT6. Farurile LED vor avea o formă compactă, orizontală, în timp ce nişte lumini de zi vor fi totuşi păstrate în poziţie verticală. Cum s-a schimbat din spate deocamdată nu se cunoaşte.

Dacă tot va folosi un corp comun, atunci, potrivit informaţiilor preliminare, şi Escalade se va muta pe platforma lui Chevrolet Silverado – T1XX – care va aduce pe puntea din spate o nouă suspensie independentă. Pentru că va trebui să concureze pe piaţa locală inclusiv cu noul BMW X7, cel mai probabil o suspensie pneumatică adaptivă va fi oferită deja standard.

Gama de motoare ar putea fi compusă din imensul V8 natural aspirat de 6.2 litri de pe modelele Chevrolet, noul turbo diesel la fel din dotarea lor, un agregat V6 biturbo de 3.0 litri de pe sedanul CT6, unităţi de propulsie hibride şi chiar electrice.

Există dezvăluite înainte de vreme şi imagini cu habitaclul maşinii. Aici lucrurile stau mai atrăgător aranjate, noutatea principală fiind un cockpit complet digital, panoul de bord fiind compus din tocmai trei ecrane integrate într-un element unic. Nouă va fi şi consola centrală cu panoul de control a sistemului de climatizare, dar şi tunelul central pe care a coborât levierul cutiei de viteze automate (în prezent e disponibil sub forma unei manete uriaşe în spatele volanului din partea dreaptă).

În linii generale vorbind, arhitectura planşei de bord pe mai multe niveluri se aseamănă foarte mult cu cea a conceptului Escala din 2016. Pe Escalade vedem aceleași linii și afișaje orizontale combinate vizual într-un singur element. Levierul transmisiei și controller-ul rotativ de pe tunelul central sunt similare cu cele din XT6.

Premiera noului Cadillac Escalade este aşteptată la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2020, iar pe piaţa locală va ajunge abia spre sfârşit de an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/