(video) Avanpremieră la Goodwood: Noul Ford Mustang Mach-E Rally

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pentru prima dată în istoria sa de aproape șase decenii, Ford merge cu Mustang acolo unde nu a ajuns niciodată – unde se termină asfaltul și începe macadamul. La Festivalul de Viteză de la Goodwood, Ford prezintă noul Mustang Mach-E Rally, inspirat direct din etapele de raliuri.

La Festivalul de Viteză de la Goodwood, entuziaștii și spectatorii vor vedea primul SUV electric de la Ford inspirat din raliuri. Acesta va parcurge celebrul traseu fiind pilotat de Ott Tänak, actualul pilot al M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 și fost campion mondial de raliuri.

„Mustang Mach-E a preluat spiritul de libertatea și plăcerea de a conduce tipice pentru Mustang și le-a transformat într-o experiență fără emisii. Acum, cu Mustang Mach-E Rally, oferim clienților noștri libertatea de a se aventura dincolo de asfalt.”

Darren Palmer, Vicepreședinte, Program pentru vehicule electrice, Ford Model e

Mustang Mach-E Rally – primul Ford Mustang cu cinci locuri inspirat din raliuri – va fi disponibil de cumpărat în SUA și în Europa. Detalii vor urma.

Până atunci, putem observa câteva detalii care îl vor deosebi de alte versiuni: un spoiler pe acoperiș în stilul celor văzute pe maşinile de raliu autentice, o “grilă de radiator” cu două proiectoare de lumină suplimentare, un cârlig de remorcare frontal, jante albe specifice în anvelope BF Goodrich Trail Terrain T/A, apărătoare de noroi, etc. Singura fotografie de la interior ne arată că materialele folosite sunt orientate spre practicabilitate.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise