(video) Patos sau promovare? Pe Instagram se publică ilegalităţi care au loc noaptea în traficul din Chişinău

Angajaţii Inspectoratului Naţional de Patrulare ar putea împărţi amenzi nu numai pe timp de zi, ci şi pe timp de noapte. Tot ce trebuie să facă este doar să urmărească o pagină de Instagram creată la sfârşitul anului trecut! Ingenios, nu?

Autorul sau administratorul acestei pagini a indicat în descriere că “toate personajele din imagini ar fi imaginare, iar orice asemănare cu evenimente reale ar fi o coincidenţă”. Mai mult, acesta îi roagă pe fani sau pe urmăritori să-i trimită imagini video care arată un condus agresiv şi periculos.

Din câte puteţi vedea, depăşirea limitei de viteză, şofatul într-o manieră departe de cea reglementată prin lege, derapările şi muzica sub-urbană cu cuvinte necenzurate sunt la ordinea zilei şi reprezintă stilul de viaţă al protagoniştilor.

Încă o dată menţionăm că toate acestea se întâmplă în oraşul nostru Chişinău, iar periodicitatea publicării unor astfel de materiale demonstrează încă o dată o indiferenţă şi un “curaj deosebit” faţă de urmările care ar putea avea loc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BMW (@bmw_my_life_777) pe

Această aşa-zisă comunitate de “street raceri” au organizat acum câteva săptămâni şi o întâlnire. Unii au şi girofaruri cel mai probabil “montate legal”.

https://www.youtube.com/watch?v=KeZKRNuhOn8

Amintim că ultimul caz răsunător, în care o şoferiţă s-a filmat cum conduce agresiv pe principalul bulevard al oraşului şi încalcă mai multe reguli de circulaţie, a avut loc în noaptea din 9 spre 10 aprilie curent.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Vezi şi: (video) Pericol public sau cum se distrează prin Chişinău nişte tineri în drum spre un club de noapte

Vezi şi: (video) Moldova: A fost prins şoferul care are 53 de procese verbale şi 2 dosare penale la activ. Are doar 20 de ani

Vezi şi: (video) Sinucigaşii de pe Instagram. Câţiva tineri din Chişinău se filmează cum încalcă regulile de circulaţie sau cum fac accidente

Cmentariile sunt închise