(video) Drag race: Noul BMW M3 Competition vs M3 Competition M xDrive. Merită de plătit mai mult?

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Colegii de la CarWow au organizat o serie interesantă de întreceri care vine să ofere un răspuns la o întrebare importantă pentru unii fani ai modelului: merită de plătit mai mult pentru noul BMW M3 Competition M xDrive, ori este suficientă capacitatea unui M3 obişnuit cu tracţiune spate?

Fără niciun dubiu, prezența unui sistem de tracţiune integrală la bordul unei maşini este un avantaj, mai ales dacă sistemul este unul modern care poate distribui în mod variabil cuplul între punţi sau poate deconecta la necesitate una dintre ele din schemă.

Altceva este şi eficacitatea unui sistem AWD faţă de unul RWD în exerciții dinamice, iar pentru maşini de performanţă primul este un atu. Dar în această situaţie, cât de mare este diferenţa între aceste modele, reieşind din faptul că sedanul cu tracţiune spate este în practică mai uşor? Te invităm să afli un răspuns, inclusiv la întrebarea dacă se merită de achitat şi pentru mecanismele de frânare carbo-ceramice opţionale.

Probele au avut loc cu start de pe loc, acceleraţie din mers de la 80 km/h în modurile Comfort şi Sport, dar şi frânare de urgenţă de la 160 km/h.

Mai multe curse de tip drag race vezi AICI.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/