(video) Test Drive: Tesla Model X P90D

0

Autor: Constantin Mihalachi
Uite și un test drive care s-a lăsat așteptat. L-am filmat încă anul trecut într-un loc extraordinar, pe teritoriul Castel Mimi, motiv pentru care țin să le mulțumesc celor de acolo că ne-au lăsat să intrăm cu o mașină atât de specială pe teritoriul lor.

Să știți că am trăit o experiență de neuitat conducând acest model care chiar dacă își are minusurile sale, este până la urmă un exemplu că pot fi făcute mașini electrice bune, care să fie rapide și în același timp să ofere o autonomie de 400 de kilometri. Sper să vă placă test drive-ul video.

[pro_ad_display_adzone id=”20701″]

În SUA prețul unui asemenea model pornește de la 97.300 de dolari SUA, în timp ce mașina testată de mine are un preț de tocmai 160.000 de euro, aici bineînțeles se include și câștigul băieților care au riscat să aducă acest model în Moldova.

Dacă decideți să procurați maşina în rate, vă recomandăm programul de finanţare oferit de Raiffeisen Leasing cu doar 6.7% dobîndă anual. Astfel, cu un avans de 40 la sută, va trebui să achitați din start 64.000 de euro, pentru ca ulterior să mai plătiţi câte 5.075 euro timp de 24 de luni.

Trecând la asigurare, vă recomandăm să apelați la RapidAsig.md, brokerul de asigurări cu cele mai calitative servicii. Astfel, costurile de asigurare obligatorie ar fi de 424 lei, în timp ce asigurarea CASCO vă va costa 6400 de euro în primul an.

Vă prezentăm și o galerie foto de excepție cu Tesla Model X pregătită de Igor Rotari, unul dintre cei mai buni fotografi din Moldova.

 

0 comentarii
 1. asdf spune

  Bun review!
  O mica remarca – „baietii care dezvolta telefoane mobile” sun la fel ingineri ca si cei ce dezvolta automobile 😉
  in rest tot normal 🙂

  1. admin spune

   Mulțumim mult de feedback. Sperăm că ideea ai prins-o oricum la ce am vrut să spunem:)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata