(video) Nu e mare pierderea în caz de confiscare. DIICOT a arestat şi maşinile lui Andrew Tate, cele din România

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 16.01.2023) Imagini noi cu maşinile evacuate. Apropo, Frații Tristan și Andrew Tate rămân în arest. Curtea de Apel le-a respins contestația.


(articol iniţial, 05.01.2023) Poliția Română a aplicat sechestru pe tocmai 11 mașini (15 potrivit altor surse) ale fraţilor Tate. Printre acestea se numără un Rolls-Royce Wraith Black Badge, un Aston Martin Vanquish S Volante Ultimate Edition şi un Porsche 911 Carrera 4S modificat de TECHART, cel puţin.

Tate și fratele său Tristan au fost arestați pe 29 decembrie, fiind acuzați de trafic de ființe umane și exploatare a femeilor pentru a produce filme porno.

Ramona Bolla, purtător de cuvânt al DIICOT, a confirmat pentru Insider că poliția a pus sechestru pe cele minimum 10 autoturisme scumpe ale celor doi frați. Ea a spus că acestea au fost sechestrate pentru a „susține costul anchetei” lui Tate și că vor fi, de asemenea, garanții pentru orice plăți acordate ulterior presupuselor victime ale celor doi frați.

Bolla nu a putut confirma imediat mărcile și modelele mașinilor pe care s-a aplicat arestul, însă cei de la Gândul.ro au surprins cinci dintre ele, inclusiv o Lada în stare imaculată. Iar din imaginile publicate de DIICOT se mai poate distinge un Lamborghini Huracan EVO Roadster, un Ferrari 458 Italia, un Ferrari 812 Superfast, dar şi cel mai probabil un Mercedes-Benz GLS şi un BMW M5.

Bolla a mai spus că DIICOT lucrează pentru a stabili dacă cei doi frați au achiziționat mașinile cu bani din traficul de persoane.

Andrew și Tristan Tate au contestat sechestrul pus de procurorii DIICOT pe toate mașinile de lux ridicate din curtea vilei lor din Pipera și pe imobile pe care le dețin în România. Frații Tate au fost arestați pentru 30 de zile, dar au atacat decizia, iar contestația lor va fi judecată marți, 10 ianuarie 2023, la Curtea de Apel București.

În caz de ulterioară confiscare a tuturor acestor automobile, pierdea pentru fraţii Tate nu va fi mare. Doar Andrew s-a lăudat de curând că are 33 în proprietate, iar al său Bugatti, din câte se pare, a fost scos la timp din România.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/