(video) Test Drive: Am condus noul BMW X7 M50d

Autor: Constantin Mihalachi

După mai mulți ani de ezitare BMW în sfârșit a intrat pe segmentul SUV-urilor de dimensiuni mari. Marele anunț a fost făcut la Salonul Auto de la Los Angeles, anume acolo avea să fie prezentat noul BMW X7 în noiembrie 2018!

Dar ce reacții a stârnit acest model?! Toată lumea s-a aruncat să discute grila radiatorului care este cea mai mare dintre toate modelele BMW. Mulți se întrebau dacă merită ca BMW să intre pe segmentul lui Mercedes-Benz GLS și Range Rover. Și se pare că s-a meritat! Vânzările acestui model care inițial a fost dezvoltat pentru America de Nord merg foarte bine, atât peste ocean, cât și în Europa.

Eu am avut norocul să testez acest model în cadrul unui eveniment extrem de special – BMW Media Grand Tour, în cadrul căruia din Grecia am pornit cu mai multe modele BMW spre Sofia. Acum o să vorbim despre BMW X7 M50d, însă în reportajele următoare vă vom povesti și despre noua Seria 7 facelift!

Acum vă las să vedeți impresiile mele despre cel mai mare SUV din gama BMW pe care l-am testat cu cel mai puternic diesel disponibil, noul X7 M50d!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/