(foto) Un designer şi-a imaginat cât de frumos ar arăta un Volvo XC60 de la Polestar

A doua generaţie Volvo XC60 a fost prezentată acum câteva zile la Salonul Auto de la Geneva, iar unul dintre graficienii care creează imagini de tip render a reuşit deja să facă în mod digital o variantă performantă a modelului.

X-Tomi Design a adăugat crossoverului mai multă “agresivitate” şi i-a micşorat garda la sol. Maşina a primit un set de jante noi, o nouă grilă a radiatorului cu elemente verticale, o bară de protecţie frontală cu un splitter, railings-uri şi corpuri ale oglinzilor retrovizoare de culoare neagră, dar şi un eleron.

Vezi şi: (foto) Compania Polestar a creat cel mai puternic Volvo de serie din istorie

Interesant este că Volvo XC60 Polestar ar avea toate şansele să fie produs în serie. Compania Polestar a confirmat deja că are intenţia să lanseze modele Polestar care vor primi tehnologii de propulsie hibridă şi prin acestea se vor deosebi de concurenţi.

Dacă tot vorbim despre rivali, viitorul XC60 Polestar va lupta pentru clienţi cu Mercedes-AMG GLC 43, Audi SQ5, Porsche Macan GTS şi cu posibila variantă SVR a lui Jaguar F-Pace, dacă va fi lansată.

Amintim că cea mai puternică versiune a noului Volvo XC60 este echipată cu o unitate de propulsie hibridă care produce 407 CP. Cu aceasta acceleraţia de la 0-100 km/h o face în 5.3 secunde.

Până când Volvo şi Polestar se vor gândi dacă să producă o astfel de maşină sau nu, vezi aici toate informaţiile despre noua generaţie XC60: (foto/video) GENEVA 2017: Premieră mondială – Noul Volvo XC60

[sciba leftsrc=”https://media.autoblog.md/2017/03/Volvo-XC60-2018_7-1.jpg” leftlabel=”” rightsrc=”https://media.autoblog.md/2017/03/Volvo-XC60-Polestar2.png” rightlabel=”” mode=”horizontal” width=””]

Cmentariile sunt închise