(foto) Cavalerul negru! La Chişinău a ajuns noul Mercedes-Maybach GLS şi tocmai în trei exemplare

Noul Mercedes-Maybach GLS 600, în prezent cel mai luxos SUV al mărcii germane şi primul SUV al sub brandului Mercedes-Maybach, a ajuns într-un final şi în ţara noastră! Dar nu de unul singur, ci în tocmai trei exemplare care arată identic cel puţin la exterior!

Despre acest lucru ne spune o fotografie care a ajuns în posesia noastră, fiind făcută în faţa centrului auto Mercedes-Benz de pe strada Calea Orheiului şi arătând trei maşini negre pe platforme.

Dar interesant este că acestea nu sunt văzute să poarte careva huse, reieşind din valoarea pe care o au. Pentru comparaţie, vezi aici cum au venit două dintre primele exemplare G 63 AMG.

Spre deosebire de preţul său din 2020, când v-am spus şi costul unor dotări pe care le poate avea modelul, în acest an sunt puţin mai mari inclusiv din cauza noilor taxe vamale şi politici fiscale impuse de autorități.

Astfel, un Mercedes-Maybach GLS are un preţ de start de 146.820 de euro şi continuă să fie al doilea cel mai scump SUV al mărcii care poate fi achiziţionat în Moldova, după noul G 63 AMG, însă totul depinde de dotări şi capriciile proprietarului. Preţul final poate depăşi lejer şi cifra de 200.000 de euro!

Cmentariile sunt închise