(video) Hot Pursuit pe drumurile din raionul Orhei! Un şofer beat de 20 de ani a pus pe jar poliţia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noaptea trecută, polițiștii din Orhei au oprit un tânăr de 20 de ani, fără permis de conducere, originar din Chișinău, care în stare de ebrietate avansată a urcat la volanul unei Mazda şi conducea haotic în apropierea localității Curchi din raion.

Oamenii legii au somat de nenumărate ori conducătorul automobilului să oprească, însă acesta nu s-a conformat și a accelerat, încercând să se eschiveze de oamenii legii. Angajații IP Orhei au fost nevoiți să solicite ajutor din partea colegilor de la INSP!

În scurt timp, abia după asta, s-a reuşit blocarea deplasării vitezomanului și tipul a fost înlăturat forțat de la volanul automobilului. Fiind supus testării alcoolscopice, aparatul Drager a arătat o concentrație de 0.80 mg/l alcool în aerul expirat.

Pe caz a fost pornit un proces penal, pentru stabilirea circumstanțelor și pentru dispunerea măsurilor legale față de conducătorul auto.

Poliţia îndeamnă repetat: Dacă ați consumat alcool, NU urcați la volan! Totodată, solicită participanților la trafic să dea dovadă de respect reciproc și conformare la indicațiile agenților de circulație antrenați în serviciu.

Un alt şofer beat a fost prins ieri în Chişinău:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/