(video) Mai mulţi conducători auto din Chişinău, indignaţi. Iată ce şi-a permis să facă un alt posesor de Audi A8

Un alt posesor de Audi A8 de ultimă generaţie a fost filmat cum şofează în modul în care doreşte, stârnind astfel indignarea mai multor participanţi la trafic, dar şi a internauţilor. Se creează astfel impresia că proprietarii de maşini scumpe din Chişinău fac parte dintr-o gaşcă comună care conduc după propriile reguli şi ar avea careva “înlesniri” în trafic.

După ce a trecut de intersecţia bd. Cuza Vodă cu strada Independenţei, imediat după o trecere pentru pietoni, conducătorul sedanului de lux a pus în funcţiune semnalizatorul de direcţie şi s-a oprit în mijlocul drumului. În aşteptarea trecerii maşinilor de pe contrasens, conducătorul a şi inclus pentru câteva clipe, dintr-un motiv ciudat, treapta Reverse a cutiei de viteze, după care s-a râzgândit.

Atunci când putea face în siguranţă manevra, deşi ilegală, peste linia dublă continuă, şoferul maşinii cu numere personalizate a intrat într-o curte. Mai interesant este faptul că totul s-a întâmplat chiar sub camerele de supraveghere a traficului rutier şi nu ne-am mira dacă am afla că acestea anume la momentul dat nu funcţionau 🙂

Nicu: “Cuza voda vs Independentei data si ora este corecta”

Nicu: “Cuza voda vs Independentei data si ora este corecta”

Multumesc pentru video Nicu

Posted by chisinau.fail on Wednesday, January 22, 2020

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

(video) Trei situaţii periculose recente în care şoferi moldoveni au ieşit la depăşire pe contrasens

https://autoblog.md/video-incalcarile-grosolane-a-doi-soferi-de-microbuze-pe-artera-principala-a-capitalei-surprinse-de-o-camera-de-bord/

(foto) O nouă încălcare a unui conducător de S-Class, la câţiva metri de nişte inspectori INP

Cmentariile sunt închise