(foto) O nouă încălcare a unui conducător de S-Class, la câţiva metri de nişte inspectori INP

Proprietarul unui Mercedes-Benz S-Class, venit în ţara noastră de câteva luni cu automobilu-i înmatriculat în Republica Cehă, a fost surprins încălcând din nou regulile de circulaţie rutieră. Acesta a făcut o manevră de întoarcere peste linia dublă continuă, ieşind pe contrasens, sub camerele de supraveghere şi în preajma unor inspectori INP.

S-a întâmplat totul astăzi în preajma intersecţiei bd. Ştefan cel Mare şi a străzii Ismail. Şoferul sedanului negru a făcut manevrele pe care le-a dorit, în ciuda faptului că a blocat pentru câteva clipe circulaţia în zonă.

Martorul ocular ne-a declarat că nu este sigur de faptul dacă poliţiştii au reuşit să vadă ce face sau nu, ori numerele-i de înmatriculare, însă au sesizat blocajul. Mai mult, autorul imaginilor a spus că şoferul unei Toyota Prius a fost la un pas să-l lovească lateral.

Amintim că proprietarul aceluiași automobil a fost implicat la începutul verii într-un conflict cu o şoferiţă. Bărbatul şi-a parcat maşina pe contrasens, sub pretextul că poate face asta pentru că are S-Class: (video) Replică de milioane. Reacţia unui bărbat la o observaţie privind modul în care s-a parcat prietenul său

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise