(video) Replică de milioane. Reacţia unui bărbat la o observaţie privind modul în care s-a parcat prietenul său

Situaţie deranjantă pentru o şoferiţă din Chişinău. După ce şi-a parcat automobilul pe banda extremă dreapta a străzii Ismail şi când s-a întors să la el să plece, nu a mai putut ieşi. O altă maşină a fost pusă în faţa sa la o distanţă incomodă pentru a face manevre în siguranţă.

Interesant este faptul că acel autoturism înmatriculat în Republica Cehă a fost parcat complet neregulamentar, asta pentru că proprietarul s-a oprit pe sens opus doar după ce a trecut linia dublă continuă şi alte două benzi de circulaţie.

Vezi neapărat: Moldova: Cazurile în care vă vor fi ridicate mașinile și price list-ul serviciilor

După câteva momente de nedumerire şi încercări de a ieşi din impas, de maşina şoferiţei care mai avea o pasageră la bord s-a apropiat proprietarul celuilalt automobil cu câţiva prieteni de-ai săi. Unul dintre acei bărbaţi “a luat cuvântul” şi i-a spus printre altele că nu poate conduce, că el de mult timp ar fi plecat.

Ulterior, femeia le-a făcut indivizilor mai multe observaţii despre parcarea incorectă, iar drept replică a auzit următoarele cuvinte: “Nu vezi, e Mercedes, e S-Class (se permite)!”

Vezi şi: (foto) O „maşină” făcută din zăpadă i-a atras pe poliţişti. Iată ce au lăsat pe „parbriz” în locul unei amenzi

Schimbul de vorbe a mai continuat o vreme, iar după ce şoferiţa a plecat şi se afla la o distanţă nu prea mare, a observa prin oglinda retrovizoare cum şoferul sedanului de lux l-a mutat rapid pe contrasens, în poziţie corectă.

Vezi şi: Poza zilei. Parcarea de milioane a unui şofer pe strada Pan Halippa

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/